3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 10. do 16. Januara…

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 10. do 16. Januara…

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Svako malo naiđemo na tjedan u kojem doslovno možemo reći da su nam zvijezde naklonjene.

Ovo je taj tjedan, i ne, nije jedini… Ali sveti dimovi, sigurno je lijepo pomisliti da ulazimo u tjedan ispunjen srećom, sjajnim vijestima i obećavajućim radnim situacijama.

Ovo je vrsta tjedna u kojem ćemo otkriti da su naši potezi napravljeni s promišljenošću. Svjesni smo što se događa i ne djelujemo osim ako se oboje ne osjećamo ugodno sa svojim potezima ili ako smo dobro obrazovani prije nego što ga napravimo.

Mjesečev sekstil Saturn golica naše psihe. Nadahnuti smo, promišljeni i spremni. I s ovakvom vrstom samopouzdanja koja nas podupire, preuzimamo odgovornost za svoja djela i posjedujemo svoje riječi.

Mjesečev kvadrat Venera pomaže u našim ljubavnim životima. A s našim Polumjesecom u Ovnu i Mjesecom u trigonu na Marsu, pomislili biste da bismo mogli raditi stvari s grubom oštricom naših pokreta. Umjesto toga ono što ćemo iskusiti je snaga da podupremo svoje namjere i dovoljna okosnica da drugima damo do znanja da želimo učiniti pravu stvar.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan počevši od 10. januara 2022.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Danas ćete dobro proći, Ovne, jer ćete se konačno osjećati kao da imate smjer za svoju tek pronađenu tonu energije. Ono što će započeti kao tjedan sumnji i suzdržavanja ubrzo će se pretvoriti u projekt na čelu s apsolutnim ciljem koji se može postići.

U ljubavi ćete prenijeti svoju poantu i bit ćete nagrađeni istinom koja vam podiže duh. Ako ste osjećali sumnju u posljednjih nekoliko tjedana, to bi imalo smisla… I bit će dobro znati da je ova faza ne samo privremena već i korisna za vas u tolikoj mjeri da se više ne morate osjećati kao da ste. ponovno gubiti vrijeme.

Nešto vas uvelike zaokuplja ovaj tjedan i to će pokrenuti vaše kreativne talente. Ovaj tjedan posvećen je aktivnoj energiji — radit ćete!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2