3 horoskopska znaka čiji će ODNOSI POSTATI TOKSIČNI tijekom konjunkcije Mjeseca sa Saturnom od 11. januara 2022.:

3 horoskopska znaka čiji će ODNOSI POSTATI TOKSIČNI tijekom konjunkcije Mjeseca sa Saturnom od 11. januara 2022.:

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Jedna od stvarno čudnih stvari koje se događaju u dugotrajnim vezama je da obje strane imaju tendenciju da se pomalo dosađuju održavanjem i u svojoj lijenosti dopuštaju da se stvari pokvare.

Ako veza ne voli vrt, sama po sebi, ona postaje ustajala petrijeva posuda, u kojoj jedino što može rasti je toksična suvišnost.

Recimo, na primjer, vaš partner je… neuredan, mislim kao, gomilanje neuredan. Možete im se bijesiti i grditi da su takva svinja… Ali nakon nekog vremena, kada ne reagiraju, slegnete ramenima i dopustite im da budu po svome.

To se zove omogućavanje. Vi dopuštate da se to dogodi. Dopuštate da toksičnost postane norma, i tada stvari stvarno postaju suprotnost tome zašto ste se uopće okupili.

Postoje nebeski tranziti koji omogućavaju omogućavanje. A to ćete uvjeriti da je posebno snažno tijekom konjunkcije Mjeseca sa Saturnom.

I dok loše ponašanje para može proći nezapaženo samo zato što ih vrijeme otupljuje, primijetit ćete ih sada tijekom ovog tranzita.

Pravo je pitanje je li vam stalo do toga što je vaša veza postala toksična ili ste i sami toliko ispunjeni toksičnošću da više ne možete reći?

3 horoskopska znaka čiji će odnosi postati toksični tijekom konjunkcije Mjeseca sa Saturnom od 11. januara 2022.:

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

U mislima ste pokušavali; vjerujete da ste rekli i učinili sve prave stvari kada je vaša romansa u pitanju. I iako znate da to neće uvijek biti šetnja parkom, dali ste sve od sebe da barem održite zabavu.

Ono što sada primjećujete, zbog utjecaja Mjesečeve konjunkcije sa Saturnom, je da stvari nisu tako blistave kao što ste ih nekada zamišljali. Ali nikada ne gledate na sebe kao na dio problema. Okrivljujete partnera za probleme u vezi, a oni su se počeli zatvarati; više ne slušaju jer više ne vjeruju.

Sada ste u toksičnoj vezi koja ne ide nikamo brzo. Lijek je komunikacija. Slušajte njih, i neka slušaju vas. Potpuna iskrenost može spasiti ovo partnerstvo…ako ste još zainteresirani.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2