3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom sjevernog čvora u Blizancima od 10. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom sjevernog čvora u Blizancima od 10. januara 2022.:

9 siječnja, 2022 0 By Admin

Ništa kao da saznaš da te je prijatelj izdao, ha?

Ako vam se tako nešto dogodilo u prošlosti, onda znate kako je to nešto što nosite u svojoj psihi do kraja života.

Toliko se trudimo pronaći povjerenje, a kada su u pitanju prijatelji, a ne ljubavnici, držimo ih na još višim standardima.

Vjerujemo u njih, a uzdajući se u te ljude, pretpostavljamo da nas neće povrijediti. Pa ipak, rade. Ne uvijek, na sreću, ali tijekom Sjevernog čvora u Blizancima, vidjet ćete mnogo uboda u leđa. Kakva šteta.

Dakle, tko biva izboden, a tko bode na današnji dan? Vidjet ćemo.

A ako ste netko tko planira uništiti prijateljstvo za koje su bile potrebne godine da se izgradi, onda biste možda trebali odustati od ovog plana, jer ovakve stvari nikad ne pospješuju za onoga tko nanosi bol. Znaš što mislim?

Sjeverni čvor u Blizancima je vrsta tranzita koja osobu gura na pogrešnu stranu. Sve su odluke pogrešne na današnji dan. Ono što mislite da znate na kraju otkriva kako ste svoje odluke donosili u neznanju.

Dvostrukost ovog tranzita je ono zbog čega osobe koje zabadaju u leđa misle da su u pravu. Nisu, i prouzročit će bol, danas.

3 horoskopska znaka kojima će prijatelji zabiti “nož u leđa” tijekom sjevernog čvora u Blizancima od 10. januara 2022.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Čuvajte se sjevernog čvora u Blizancima, jer će vam otvoriti oči i omogućiti vam da vidite tko se u ovom trenutku pretvara da vam je prijatelj. Osoba kojoj ste ukazali svoje povjerenje uskoro će uništiti to povjerenje i toga morate biti svjesni.

Vrlo ste pronicljivi, Ovne, i možete nanjušiti štakora na kilometar udaljenosti, stoga upotrijebite ta paukova osjetila sada da biste izbrusili tko je u vašem životu potpuno spreman zabiti vam nož u leđa iz vlastitih sebičnih razloga.

Tko je osoba u tvom životu, Ovan, za koju osjećaš da možda nije sve za što kažu da je? Ako to možete osjetiti, onda ste vjerojatno u pravu što se tiče njih, i morate doći do dna svega prije nego što se okrenu protiv vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2