3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Ceresa u konjunkciji Venere od 9. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Ceresa u konjunkciji Venere od 9. januara 2022.:

8 siječnja, 2022 0 By Admin

Ljepota ovog tranzita konjunkcije Venere, odnosi se na ideju bezuvjetne ljubavi i koliko smo otvoreni za tu ideju.

Većina nas žudi za ljubavnikom koji će nas ne samo razumjeti, već će nas prihvatiti onakvima kakvi jesmo. I štoviše, želimo da i mi budemo željni; želimo biti zjenica nečijeg posebnog oka.

Ovakvu ljubav ne dijele obični prijatelji pa čak ni ljubavnici. To je ono od čega se sastoje snovi, a konjunkcija Venera želi da se to manifestira nadaleko i naširoko; to je tranzit koji simbolizira ljubav srodne duše.

Ovdje nema mjesta za ništa manje. I na sreću mnogih od nas, osmjehne nam se omogućavajući nam ili da vidimo srodnu dušu koju imamo pred našim očima ili da pronađemo tu osobu, jer su i oni tražili nas .

Ceres čini da ‘sve stvari na Veneri’ funkcioniraju. To je kao vitamin D s dodatkom kalcija, samo poboljšava rad D. To je Ceres. Venera je sva ljubav, sva ljepota, a Cerera to čini da djeluje u našim životima kao stvarnost. Kako jako lijepo.

 

3 horoskopska znaka koji će pronaći svoju srodnu dušu tijekom Ceresa u konjunkciji Venere od 9. januara 2022.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Jednom davno ste zaželjeli želju: htjeli ste svoju ljubav, ali tu je bilo specifičnosti. Ova osoba, ovaj tvoj ljubavnik iz snova trebao je biti netko s kim možeš rasti, sanjati i samo sa sobom bezuvjetno.

Ceresova konjunkcija Venera to omogućuje i ako ostanete otvoreni i pozitivni, moći ćete se povezati sa svojom srodnom dušom tijekom tog vremena.

Samo trebate vjerovati da je to moguće, a znam da ste u prošlosti osjećali skepticizam kad je ljubav u pitanju. Ovo je vrlo sretno vrijeme za vas. Ako možete vjerovati u čaroliju ljubavi, spoznat ćete je iz prve ruke tijekom konjukcije Cerere s Venerom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2