3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI U POGREŠNU OSOBU tijekom Chirona na kritičnom stupnju u Ovnu od 09. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI U POGREŠNU OSOBU tijekom Chirona na kritičnom stupnju u Ovnu od 09. januara 2022.:

8 siječnja, 2022 0 By Admin

Kada se zaljubimo u pogrešnu osobu, iako je to možda teško prihvatiti, činimo to jer to želimo.

Istina je da toliko želimo ljubav i toliko očajnički želimo da nas partneri upotpunjuju, da u osnovi padamo na svakoga tko nam obraća pažnju.

Možemo se smijati drugima koji rade takve gluposti, ali realnost je da smo mi ti drugi. Mi smo budale koje se zaljubljuju. A što se tiče ‘pogrešne osobe’? Pa, zamislimo tu ideju kao iskustvo.

Ono što osobu čini pogrešnom osobom u koju se treba zaljubiti jednostavno je slučaj, jer je sigurno ne vidimo kao pogrešnu odmah na početku.

Dakle, ovdje govorimo o stvarno poštenoj igri. A za vrijeme Chirona u Ovnu, bacit ćemo se na sve pogrešne ljude, udicu, liniju i tonu.

S Chironom na kritičnom stupnju u Ovnu, imate ono što astrolozi nazivaju Ranjenim ratnikom iskustvo. To nas dovodi u poziciju da sami sebi činimo štetu.

Kao da gravitiramo prema najgorem scenariju dok vjerujemo da je to najbolje što možemo učiniti. To nam daje prave uvjete da se zaljubimo u pogrešnu osobu, što rezultira ranjavanjem samih sebe, na kraju.

 

3 horoskopska znaka koji će se zaljubiti u pogrešnu osobu tijekom Chirona na kritičnom stupnju u Ovnu od 9. januara 2022.:

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Uskoro ćete pogriješiti, ali to ne znate. Umjesto da slušate svoje srce i čekate da prođe, vaš očaj je ono što će danas biti vaš donositelj odluka, a vi ćete baciti oprez u vjetar kako biste u potpunosti vjerovali u nekoga tko je u potpunosti u krivu za vas.

Ovo je, naravno, nešto što nećete dugo saznati, ali ovdje se obećava katastrofa; Hiron u Ovnu otvara vrata vašem očaju i vodi vas ravno u usta morskog psa. Zadnje što želite je bol ili slomljeno srce, ali ne možete vidjeti znakove ispred sebe kada se zaljubite u ovu osobu.

Oni su prijetnja; zla stvar, a vi to ne možete vidjeti. Vidite ih kao šarmantne, potpune, ljupke, ali ono što oni zapravo jesu vaša je propast. Izbjegavajte!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2