3 horoskopska znaka koji KOJI OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom od 8. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji KOJI OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom od 8. januara 2022.:

7 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji opraštaju svojim neprijateljima tijekom tranzita Merkura u konjukciji Saturna shvaćaju da je to nešto što čine za sebe.

Pripremite se učiniti nešto za što nikada niste mislili da je moguće: oprost onima koji su ugriješili protiv vas. I oh, kakav su prijestup počinili, toliki, da su ti ljudi koje biste čak mogli nazvati ‘neprijateljima’ nanijeli štetu vašem povjerenju, a vi ga namjeravate vratiti.

Konjukcija Merkura sa Saturnom je mjesto gdje ga trebate osjetiti kako biste ga izliječili, a upravo to ćete raditi tijekom ovog vremena. Iskapat ćeš stare uspomene i ljutit ćeš se na njih, ali sada, ipak? Čak ćete i vi prepoznati koliko je to uzaludno, a kada ta spoznaja dođe, nastat će nešto drugo: oprost.

Oh, u tvom životu više nema mjesta za ovog ‘neprijatelja’. Predugo žive u tvojoj glavi i počinješ se osjećati kao da si više TI nego oni ti koji sebi nanosiš štetu.

Jednom kada preuzmete odgovornost za ovo, sve će se u vašem svijetu promijeniti. Konjukcija Merkura sa Saturnom donosi završetak, a za neke znakove to znači opraštanje i otpuštanje – trajno.

3 horoskopska znaka koji opraštaju svojim neprijateljima tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom od 8. januara 2022.:

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

U mislima, ne opraštaš svoje smeće, nego ga izbaciš. I tako se osjećate prema ljudima u svom životu koji su vam oduzimali malo previše dragocjenog vremena.

Mogli biste se opustiti i dobro se zabaviti proživljavati bol, ali zar vam nije dosta te bijede? Nije li vrijeme da to jednostavno pustite, Blizanci? Ne odustajete lako, ali koga povrijedite osim sebe?

Konjukcija Merkura sa Saturnom stimulira vaša najgora sjećanja, ali vas također tjera u stanje akcije; sada imate jednu direktivu: oprostite smeću i neka sloboda zvoni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2