3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu od 7. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu od 7. januara 2022.:

7 siječnja, 2022 0 By Admin

Ako imate najbolji ljubavni život, to je zato što ŽELITE najbolji ljubavni život. Ovdje nema slučajnosti; ti to radiš. Vi ste odgovorni za uspone i padove svog života, a s mladim Mjesecom u Jarcu shvatit ćete da sve što želite ovisi o vama.

Svi želimo dobar ljubavni život, a uglavnom ‘dobro’ povezujemo s kompatibilnošću, dobrim intimnim odnosima, sposobnošću da rastemo zajedno i željom da se držimo zajedno.

Dok volimo svoju strastvenu stranu, moramo dopustiti da zasja i naša praktična strana, iu smislu naših ljubavnih života, a to znači da trebamo pogledati što je to što ljubavni život čini dobrim.

Za one koji se usude posegnuti za zvijezdama, tijekom mladog Mjeseca u Jarcu, ovi će ljudi vidjeti da su njihovi napori dočekani s milošću.

Ako želite lijep, tečan, obećavajući ljubavni život, onda ovaj tranzit u vama budi spoznaju da je na vama da to sami kreirate. Kad steknete ovo znanje, ostalo je kolač.

3 horoskopska znaka koji će imati najbolji ljubavni život za vrijeme mladog Mjeseca u Jarcu od 7. januara 2022.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Budući da osjećate nadu u budućnost, niste toliko defenzivni ili voljni ići u bitku kao što ste obični. A to se izvrsno odražava u vašem ljubavnom životu.

Vi i vaš partner trebate ovaj prekrasni mladi Mjesec u energiji Jarca kako bi se veza osjećala više od rutine. A kao što dobro znate…rutina je ubojica za vas.

Ovaj novi tranzit funkcionira na način da vi i vaša osoba zajedno možete usaditi neke čvrste snove. A spoznaja da za vas postoji budućnost, ona koju donekle kontrolirate, čini da se stvari osjećaju čvrsto i stabilno.

Ono što to uzrokuje je ravnoteža u vezi, a to znači sjajne intimne trenutke koji postoje uz praktične napore i dugoročne planove. A, ako ste slobodni, ono što vas očekuje u smislu romantike je ljubav izgrađena na realnim uvjetima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2