3 horoskopska znaka koji će PRESTATI VOLJETI BIVŠEG tijekom Merkura u konjukciji Venere od 7. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će PRESTATI VOLJETI BIVŠEG tijekom Merkura u konjukciji Venere od 7. januara 2022.

6 siječnja, 2022 0 By Admin

Uvijek smo skloni misliti da ljubav traje vječno i da je nemoguće jednostavno prestati voljeti nekoga, pogotovo kada smo toliko zapetljani s njim i njihovim životima.

Ljudi su šokirani kada se jednog dana probude samo da bi saznali da njihov partner više nije zaljubljen u njih, ili da su i sami svi od ljubavi kada je ta osoba u pitanju.

Merkurova konjunkcija Venera fino podešava osjećaje na ovaj način, što znači da ako smo nekoga pustili, ovo je vrijeme u kojem su sve veze prekinute, emocionalno.

To zvuči grubo i ekstremno, ali u slučaju nekoga tko je proveo previše vremena vezan uz prethodnu vezu, ovaj bi tranzit mogao djelovati samo kao sredstvo oslobađanja.

Kad nekoga prestanemo voljeti, to nije izbor. To je prirodan razvoj emocija. Ne prestajemo voljeti nekoga jer to želimo, čak i ako to učinimo, ne možemo na taj način kontrolirati svoje osjećaje.

Ali, u stanju smo prestati voljeti nekoga, a to se događa kada je pravo vrijeme. I tijekom konjunkcije Merkura s Venerom, pravo je vrijeme.

3 horoskopska znaka koji će prestati voljeti bivšeg tijekom Merkura u konjukciji Venere od 7. januara 2022.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Merkurova konjunkcija Venera označava vrijeme kada konačno poljubite bivšeg za rastanak, a to se odnosi na vašu privrženost njima i ljubav prema njima.

Doživljavate onaj ‘klik’ trenutak kada odjednom shvatite da, iako dugo niste bili s bivšim, prestali ste misliti na njih.

Dovraga, više ne vrebaš njihov IG, niti se budiš s onim blagim bolom stare ljubavi. Zapravo, probudite se bez ikakvih bolova. To vas pogodi: više ne volite ovog bivšeg. Ovaj završetak vam omogućuje da sljedeći put volite veće i jače.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2