3 horoskopska znaka koji će RJEŠITI SVOJE PROBLEME U VEZI tijekom mjesečevog sekstila Saturna počevši od 7. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će RJEŠITI SVOJE PROBLEME U VEZI tijekom mjesečevog sekstila Saturna počevši od 7. januara 2022.:

6 siječnja, 2022 0 By Admin

Ako postoji nešto što predstavlja Mjesečev sekstil Saturn, to su strpljenje i vizija.

Postoji dobar razlog zašto ovdje govorimo o prevladavanju problema u vezi, a to je zato što dobivamo ultimativnu pomoć Mjesečevom sekstilnom Saturnu.

Za one koji su prošli teške trenutke u vezi, kao i svi mi, određeni horoskopski znakovi će se pomiriti s idejom da, iako ništa nije savršeno u romansi, nije vrijedno bacanja na rub.

Ima li parova koji se ne svađaju? Odgovor: ne. Ljudi smo. Imamo ego i branimo svoj ego. Budalica?

Da, ali to smo mi ljudi. Mi smo blesavi egomanijaci koji uvijek uče na teži način. Ali! To ne znači da ne učimo.

A kad se okupimo, da podijelimo ljubav, zasnujemo obitelji, iskusimo život i naiđemo na zamke. Neki jamče odmah, a neki se drže toga.

Vidimo budućnost i izgleda dobro. Vidimo zajedništvo koje je, iako je nesavršeno, još uvijek divno i puno ljubavi.

Za neke horoskopske znakove, probleme koje doživljavaju u vezi stavljaju tamo jednostavno u svrhu prevladavanja. Uostalom, zar tako ne učimo?

3 horoskopska znaka koji će rješiti svoje probleme u vezi tijekom mjesečevog sekstila Saturna počevši od 7. januara 2022.:

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Eto! Sazreli ste. Zapravo, niste ista osoba kao prije samo godinu dana. Kako vrijeme prolazi, počinjete shvaćati što zahtijeva strpljenje, a veza je na vrhu te liste. Naravno, u prošlosti ste se sa svojom osobom posvađali grubo i teško, možda ste rezervirali.

Ali osoba s kojom ste sada nije netko koga želite izgubiti, iako bi sve što bi bilo potrebno da biste je izgubili je da izađete kroz vrata.

Ali vi više niste ta osoba jer vidite budućnost, a to je ono što mjesečev sekstil Saturn budi u vama; ovaj pozitivan pogled u kojem se stvari diplomatski rješavaju za vas oboje. Zašto jamčiti kada se možete zbližiti? Zajednički doživljaj života zbližit će vas, a to je zaista prekrasno iskustvo.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2