3 horoskopska znaka koji će nekim OSOBAMA KOJE VOLE REĆI ZBOGOM tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa počevši od 7. januara: 

3 horoskopska znaka koji će nekim OSOBAMA KOJE VOLE REĆI ZBOGOM tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa počevši od 7. januara: 

5 siječnja, 2022 0 By Admin

Mjesečeva konjunkcija Mars može ići prilično duboko, a pod tim mislimo da ideja oproštaja s nekim koga volimo nije uvijek prekid veze; radi se o puštanju. Ovo je za mnoge bila teška godina i mnogi su ljudi izgubili ljude koje vole.

A budući da je pandemija prouzročila toliki haos u financijama, mnogi od nas morali su se odreći svojih domova, sigurnosti i morali smo se oprostiti od onih koje volimo.

Sada kada smo na kraju godine, tražimo i zatvaranje. Želimo znati da možemo ući u godinu ispunjenu nadom.

Također znamo da su neke stvari u našim životima postale beznadne, poput pokušaja održavanja veze na daljinu ili smišljanja kako platiti stanarinu. Mjesečeva konjunkcija Mars treba nas da se oprostimo od onih koje volimo, od nemogućih situacija i od načina razmišljanja koji više nije relevantan.

Za sobom vučemo bol beznađa, a često su naši osjećaji povezani s nekim koga volimo, a sada znamo da se moramo oprostiti.

Ostati znači trunuti, korodirati, raspasti se, a tijekom ovog tranzita u potpunosti ćemo shvatiti da postoji samo jedan način da idemo dalje.

 

3 horoskopska znaka koji će nekim osobama koje vole reći zbogom tijekom Mjeseca u konjunkciji Marsa počevši od 7. januara:

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Mnogo je stvari kojih trebaš napustiti, Lave. Iako u tebi izaziva ogroman strah da se moraš oprostiti od bilo čega ili bilo koga. Shvaćaš da je tvoje zdravlje u pitanju; ovakvo držanje izazvalo je tjeskobu, a to ne može biti dobro u dugotrajnim dozama.

Mjesečeva konjunkcija Mars daje vam do znanja da je pravo vrijeme… da se otpustite. Sama ideja da imamo ovaj tranzit znači da nema slučajnosti. Ovo je stvarno, Lavw. Vrijeme je da se oprostite od nekoga koga volite. Uvijek ćeš ih voljeti, ali sada ih moraš pustiti. Bit češ dobro. Vidimo se s druge strane.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2