3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 05. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 05. januara 2022.

4 siječnja, 2022 0 By Admin

Mjesec u Strijelcu pomaže nam da istražimo našu želju za slobodom i neovisnošću. Inspirira snove i vizije. Potiče nas da budemo hrabri i neustrašivi. Ovaj je tranzit poseban i važan jer ima sposobnost da vrlo jasno vidimo što nas sputava u ovom životu.

Odljubljivanje je vrlo česta stvar i jedan od razloga zašto toliko boli kada ste vi taj koji nam se događa zbog naših očekivanja; mislimo da ‘zaljubiti se’ znači zauvijek, kada ne znači ništa slično.

Ali što je s osobom koja se zaljubljuje? Jesu li oni zločinci jer slijede svoje srce? Sigurno ne. Ovo je Strijelac razmišljanje; nikome ne dugujemo emociju koju ne osjećamo.

Dakle, nitko se neće iznenada odljubiti tijekom Mjeseca u Strijelcu. Ne, ono što ćemo učiniti jest prepoznati da nismo bili zaljubljeni već neko vrijeme i da je ovo trenutak da to priznamo, kažemo, nosimo se s posljedicama i krenemo dalje.

 

3 horoskopska znaka koji će se odljubiti za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 5. januara

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Uvijek slijediš svoje srce. Vodi vas u vatru ljubavi, i usmjerava vas na izlaz, kada je to potrebno. I tijekom ovog tranzita, dok je Mjesec u Strijelcu, vidjet ćete nešto vrlo jasno: trebate se maknuti iz trenutne situacije. Da, ovo se odnosi na ljubav i romansu.

Jednostavno više niste zaljubljeni u ovu osobu, a što možete učiniti? Osjećaš se onako kako se osjećaš i ne možeš to baš objasniti. Sve što znate je da je to istina, a kako ide s istinom, ona vas oslobađa. Odljubljivanje, za vas, u ovom trenutku vašeg života, može vam donijeti samo sreću. Iz žrtve proizlazi cjelovitost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2