3 horoskopska znaka koji ŽELE NAPUSTITI SVOJU VEZU za vrijeme Mars Sextile Saturn, 05. januara  do 10. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ŽELE NAPUSTITI SVOJU VEZU za vrijeme Mars Sextile Saturn, 05. januara  do 10. januara 2022.

4 siječnja, 2022 0 By Admin

Mars sekstil Saturn. To je kao otvoreni poziv na rat među ljubavnicima. Ovdje se stvari završavaju, prijatelji. Ovdje svom partneru-osobi kažete da je gotovo, kaput, gotovo.

Ovo je tranzit koji upravlja polascima i potiče završetak. Ovdje ostavljamo svoje brakove, partnerstva, svoje obitelji. Zvuči tužno i drastično, ali nije li život ponekad takav? Očajna vremena zahtijevaju očajničke mjere.

Međutim, tu nema ničeg tužnog ili drastičnog. Ono što gledamo je apsolutna potreba u izradi. Nije svaka veza namijenjena da potraje. A kada prihvatimo ideju da bi svi trebali biti savršeni, još je teže povjerovati da je prekid zapravo dobra stvar.

Možda je teško napustiti vezu, ali je puno lakše kad shvatiš da je ovaj naš život? Kratko je. Koliko toga želimo potrošiti živeći u laži? Koliko smo još godina spremni odustati zbog ljubavi koja ne funkcionira, niti će ikada?

3 horoskopska znaka koji žele napustiti svoju vezu za vrijeme Mars Sextile Saturn, 05. januara  do 10. januara 2022.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Davno ste shvatili tu ljubavnu vezu u koju ste se sami upali? Ne radi. Što je još gore, to više nije ljubavna veza.

To je potpuno, predano, radno partnerstvo i istovremeno je bez ljubavi i dosadno. Sada svi znamo da ne postoji takva stvar kao što je Ovan dosadan, a to je zato što ustaju i odlaze kad vrijeme postane dosadno.

Ono što vam ovdje treba pomoći je Marsov sekstil Saturn, koji podržava svaku vašu želju da se izvučete iz ove veze. Što si mislio ostati?

Jeste li samo pretpostavili da će se sreća na kraju spustiti s nebesa i da ćete s vremenom dobiti kap ili dvije? Ne ide to tako, Ovne. Morate se žrtvovati da biste došli na višu razinu. Ta žrtva je vaš sadašnji ljubavni život.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2