3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 05. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 05. januara 2022.

4 siječnja, 2022 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Odljubili ste se, a ipak ste još uvijek povezani s osobom u koju ste nekada bili zaljubljeni. To je zato što ne vjerujete da se trebate osjećati ‘zaljubljeno’ u osobu da bi to bilo dobro. Ne treba vam ta vrućina, zabluda ili drhtavica.

Više volite ljubav bez dijela do pete. To je za vas snaga, iako se vaš partner možda neće automatski uklopiti u to, dapače, neko vrijeme će se osjećati uvrijeđeno, ali uz pomoć Mjeseca u Strijelcu, oboje ćete shvatiti i složiti se da je ljubav trajna , dok je zaljubljenost prolazna. Sve je dobro u svijetu Škorpiona. Nema izgubljene ljubavi.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Budući da ste tako impulzivni i pomalo ludi kada se zaljubite, činite veliku stvar oko toga. A za vrijeme Mjeseca u Strijelcu sigurno ćete primijetiti da je službeno: više niste zaljubljeni u nekoga.

To u vama izaziva trenutnu potrebu da prazninu ispunite nečim ili nekim drugim. Samo ne gubite vrijeme priznajući da više niste zaljubljeni. To se događa, dogodilo se i vama i vaš osjećaj sada je: “Pa što. Život ide dalje.”

Vrlo je dobra stvar za Strijelca pokupiti i otići, pogotovo kada ne osjećate privrženost osobi od koje odlazite. Privlači te vatra, a kad nema vatre, nema ni Strijelca.

Stranice: 1 2