Horoskopski znakovi koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVNIM VEZAMA  tijekom Jupitera u Ribama od 04. januara 2021. do 10. maja 2022.

Horoskopski znakovi koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVNIM VEZAMA tijekom Jupitera u Ribama od 04. januara 2021. do 10. maja 2022.

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Svako malo nas kozmos dobro okrene, umotajući nas u ljubazan, topli pokrivač tranzita koji imaju tendenciju da djeluju kao zaštitnici.

Upravo sada imamo Jupitera u Ribama, koji djeluje na ovaj način.

Naše emocije će se uskoro smiriti, a naša će tijela osjetiti olakšanje u našim odnosima. Jer se čini da su strah i stres na odmoru, barem na neko vrijeme.

Jedan od aspekata koji dolazi uz ovaj tranzit je da u nama potiče želju da budemo ljubazni, osjetljivi prema drugima.

Želimo razumjeti druge ljude. Suosjećanje je ogromno s Jupiterom u Ribama; želimo pomoći. Tijekom ovog tranzita želimo istaknuti naše najbolje ja, i pritom nesvjesno privlačimo ljubav prema sebi u bezbrojnim oblicima.

I tako, za neke horoskopske znakove koji imaju najviše sreće u vezama tijekom Jupitera u Ribama, ovo je vrlo sretan tranzit. Jer sa sobom nosi sve oblike ljubavi, razumijevanja i širok pogled na mogućnosti kamo ta ljubav može ići.

To je sretan tranzit koji ima svojstva koja mijenjaju život i može nas staviti na pravo mjesto u pravo vrijeme kada je ljubav u pitanju.

Horoskopski znakovi koji će biti najsretniji u ljubavnim vezama tijekom Jupitera u Ribama od 04. januara 2021. do 10. maja 2022.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Sve što stvarno trebate je sigurno mjesto i ideja da će sve biti u redu. Ponekad se možete ponašati kao velika beba, ali vaša nesigurnost bi se lako mogla otkloniti samo da se osjećate sigurno u svojim odnosima. Ono što se dogodilo jest da ste dopustili da vas briga proždire i, istina, nemate se o čemu brinuti.

Ono što imate na svojoj strani je Jupiter u Ribama, koji tako dobro funkcionira s Vatrenim znakovima kao sredstvo za omekšavanje udaraca. Ovaj će vam tranzit skinuti prednost i možda vam pokazati da ste zaista sretni u odnosima, romantičnim i platonskim. Sreća stiže u obliku priznanja; tvoj ljubavni život je lijep – samo treba da prihvatiš i shvatiš da je stvaran.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2