Horoskopski znakovi koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVNIM VEZAMA  tijekom Jupitera u Ribama od 04. januara 2021. do 10. maja 2022.

Horoskopski znakovi koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVNIM VEZAMA tijekom Jupitera u Ribama od 04. januara 2021. do 10. maja 2022.

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Stajali ste da gledate kako se svi vaši bivši zaljubljuju u nekoga tko niste vi. I dok se spajaju, jedan po jedan, tu ste, ostavljeni sami, pitajući se hoćete li ikada pronaći nekoga tko će vas nazvati vlastiti.

Sreća je pokazala da ne samo da vam je tako nešto moguće tijekom ovog tranzita već da će vas PRAVA osoba uskoro upoznati.

Možda nećete ni vjerovati kako se to događa, ali ćete se zahihotati nad ironijom, ali ovdje ste praktički spremni na potpuno odustajanje i bum!

U šetnji s tom posebnom osobom, i ako sve prođe dobro (što izgleda kao sigurna mogućnost) onda će se vaša sreća u vezama promijeniti na vrlo dobro.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji ste u ljubavi tijekom Jupitera u Ribama jer vam puno znači da budete otvoreni za sve pozitivno što bi vam se moglo dogoditi.

Umorni ste od negativnosti; uzurpirao je vašu vitalnu energiju i ne možete uspjeti na svijetu dok se osjećate iscrpljeno i potrošeno.

Žudite za tom pozitivnom vibracijom, blistavom čistom regenerativnom energijom koja dolazi s Jupiterom u Ribama, a ono što ne znate je da će ta energija potaknuti vaša prijateljstva na načine koje ne možete zamisliti.

Ono što ste mislili da je mrtvo u vodi sada je živo obećanjem; vama i osobi koju nazivate ‘partnerom’ uskoro će se dogoditi nešto veliko. Ostani otvoren, Jarac. Ovo je tvoj sretan dan.

Stranice: 1 2