3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 03. do 09. januara 2022. – vrijeme je da i njima konačno krene!

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 03. do 09. januara 2022. – vrijeme je da i njima konačno krene!

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Pripremite se za tjedan dana za pamćenje, a sve počinje 3. januara 2022.

To je sad sretna vijest, zar ne? S obzirom da Mjesec raste u Vodenjaku, Mjesec u konjukciji Venera i Mjesec u konjukciji Merkur, možda bismo čak željeli zapjevati.

Ovo je, naposljetku, zora novog doba, a mi smo presretni što to možemo uvesti tijekom ovog prvog tjedna nove godine.

Očekujte da se čuje ovaj tjedan. Da, ono što kažete neće biti zanimljivo samo drugima. Konačno ćete se osjećati kao da vas netko tamo shvaća ozbiljno.

Kako rijetko, znati da tvoje riječi nisu uzalud, a to će ti donijeti ovaj tjedan. Ono što je još bolje je da ćete tijekom ovog tjedna smisliti neke prave doozije, kada su u pitanju inovativne ideje i slično.

Možemo očekivati ​​da ćemo se osjećati i puni energije tijekom tjedna, a to je vjerojatno zbog ideje da se dobro naspavamo.

Ako smo bili svjesni zdravlja, ovog tjedna požnjeti ćemo dobrobiti dobrog zdravlja, a to će se pokazati u fizičkoj snazi ​​i emocionalnoj pravednosti.

Dobar je tjedan za korištenje mašte, kao i za umjetničke projekte i sve vrste kreativnih pothvata.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan 3. siječnja 2022.:

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

S rastućim polumjesecom u Vodenjaku i Suncem koji je još uvijek u vašem znaku Jarca, imat ćete osjećaj kao da ste na nečem posebnom. Vi ste ‘sve ideje’ tijekom ovog određenog tjedna, a kada počnete razmišljati, to nikada nije uzalud.

Ti si, naravno, producent i taj tvoj dar se oslanja na manifestaciju. To znači da ne radite ništa što samo ‘odmara’, vi ste kreator akcija, a tijekom ovog tjedna planirat ćete i djelovati prema tim planovima. Vaš entuzijazam za posao i obavljanje posla bit će zarazan.

Kao da su svi oko tebe čekali da kažeš: “idi!” Niti jedan trenutak nije izgubljen u vašem svijetu, Jarcu, kao što ste ovaj tjedan osvojili olujom. Opet si se vratio u sedlo i znaš to.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2