3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom Merkura u konjukciji Venere od 03. januara 2022.

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom Merkura u konjukciji Venere od 03. januara 2022.

2 siječnja, 2022 0 By Admin

Merkur u konjunkciji Venera ima moć vratiti vjeru u ljubav onome tko je izgubio svaku nadu, a za tri horoskopska znaka kojima se vjera u ljubav vraća, stvari se počinju mijenjati.

Ovo je vrlo često stanje jer mnogi od nas gube vjeru u ljubav. Neki od nas su u stanju pronaći višu poziciju tvrdeći samoljublje. Dok se drugi koprcaju, pitajući se zašto su ‘izostavljeni’ iz prave ljubavne ‘igre’.

Nakon toliko godina ovog ili onog problema, ispostavilo se da je ljubav za mnoge bila veći posao nego bilo što drugo. Kao da se potpisujemo za ljubav i završimo sa bolom u srcu, kaznom i teretom.

Dovoljno je da potpuno prekine nečiju nadu. Postoji li stvar kao što je ljubav? Je li to nešto u što svi možemo vjerovati ili je ljubav rezervirana samo za one posebne?

Neki horoskopski znakovi su se osjećali izostavljeni. Možda ova ljubav stvarno nije sve o čemu pričaju. Možda ljubav ipak nije za nas. A onda, Merkur u konjunkciji Venera treperi i mijenja sve. Ne samo da će se mnogi ljudi predomisliti na temu ljubavi. Možda se nađu usred toga.

3 horoskopska znaka kojima će se vratiti vjera u ljubav tijekom Merkura u konjukciji Venere od 03. januara 2022.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Možda ste pomalo oportunist, ali uskoro ćete otkriti da je ljubav još uvijek tu za vas, iako dolazi u osobi za koju zapravo nemate previše osjećaja: vašem partneru.

Naravno, vi ih ‘volite’, ali vas ne uzbuđuju, pa ste donijeli neke prilično rangirane odluke na temelju nedostatka želje za tom osobom.

Možda ste ih prevarili, osjećali ekstremnu krivnju, gledali kako flert pokvari, da biste otkrili da vas, na kraju, vaš naivni partner i dalje voli i želi u svom životu.

Izigrali ste svog partnera budalu, a sada shvaćate da je on jedina osoba u vašem životu koja je zapravo DOBRA za vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2