3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU 2022. godinu

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU 2022. godinu

1 siječnja, 2022 0 By Admin

Mnogo je aspekata i tranzita koji će se dogoditi ove godine koji će nas i potresti i uzburkati.

Neki će se podići iznad vrućine, a neki će pasti na koljena. Međutim, nijedan uvjet nije trajan, a budući da smo toliko toga naučili u proteklih nekoliko godina, apsolutno smo pametniji dok ulazimo u novu 2022. godinu, što znači da će naši izbori biti dobro promišljeni i doneseni s integritetom .

Počinjemo s retrogradnom Venerom koja ide izravno 29. siječnja, nakon čega će uslijediti 4 retrogradna Merkura koja su raspršena tijekom cijele godine.

Pred nama su i 4 pomrčine i retrogradni Mars. Svaki put kada imamo retrogradno stanje, posebno tranzite Merkura ili Marsa, imamo priliku preispitati stvari i možda ih vidjeti u boljem svjetlu.

Iako se uvijek suzimo od ideje o čuvenom ‘Retrogradnom Merkuru’, ono što se stvarno događa je mnogo više od toga da vam telefon umre; radi se o pronalaženju novih načina za uspjeh, posebno u suočavanju s nedaćama.

Ovo je godina u kojoj uspostavljamo veze s obitelji, zajednicom i šire.

Ovo je godina u kojoj manje obraćamo pozornost na neozbiljne dijelove interneta i češće provjeravamo znanost i činjenice.

Prešli smo dug put da dođemo do ove točke, i iako još nismo spremni učitati svoju svijest u umjetnu inteligenciju, još uvijek smo puno pametniji nego što smo bili posljednjih godina.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajnu 2022. godinu:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Trenutno se čini da je vaš život ‘punom parom’. Sve je na pravom putu i čini se da vaši planovi idu ka ispunjenju. Početni dani u godini mogu se povući, a s retrogradnom Venerom možda ćete osjetiti frustraciju u svom ljubavnom životu.

To će se promijeniti i razvijati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, donoseći vam novi uspjeh u tom pogledu.

Vaši prirodni osjećaji hrabrosti će rasti tijekom ljetnih mjeseci. Riskirat ćete i zabijati velike golove. Cijelo vrijeme ćete raditi na sebi; vodili ste bilješke prošle godine i stvarno se želite promijeniti na bolje, i hoćete.

Novac vam počinje izgledati jako dobro oko svibnja, jer velik dio vašeg radnog truda počinje uroditi plodom; samopouzdanje koje ćete izgraditi u ovo vrijeme trajat će vam godinu dana.

Najbolji dani u godini za Ovna: 1. travnja, 10. svibnja, 28. svibnja, 5. srpnja, 9. listopada i 20. prosinca.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2