HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak! HOROSKOP za OVA 3 znaka predviđa SREĆU kakvoj se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE BI NADALI!-/

HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak! HOROSKOP za OVA 3 znaka predviđa SREĆU kakvoj se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE BI NADALI!-/

1 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Narednu sedmicu neće vam obilježiti ni ljubavna sreća, ni poslovna sreća. Narednu sedmicu obilježit će vam jedan veliki novčani dobitak nakon kojeg više ništa neće biti isto u vašem životu. Taj dobitak bi mogao biti riješenje mnogih vaših problema.

 

 

BIK

Sam početak sedmice započet će vam dosta loše. Već u ponedeljak ćete imati manji neuspjeh na poslu. Ljubav će vam također donijeti tugu, jer će vas voljena osoba vrlo povrijediti i razočarati. Tokom sedmice ćete uspjeti ispraviti poslovni neuspjeh, a voljena osoba će se pokušati iskupiti za tugu koju vam je zadala, ali veliko je pitanje da li ćete vi prijeći preko toga.

 

 

BLIZANCI

Pred vama je sedmica upravo onakva kakvu priželjkujete. Vama naredna sedmice neće donijeti čak ni one najmanje probleme. Poslovna situacija i klima će vam vrlo pogodovati, zategnuti odonosi sa radnim kolegama će postati bolji. A u ljubavnom životu vas očekuju čarobni trenutci koje ćete provesti sa svojom voljenom osobom.

 

 

RAK

Očekuje vas zaista jedna zanimljiva sedmica sa mnoštvom raznih zbivanja i događanja. Ono što je važno je to da će većina svih tih zbivanja biti pozitivna i da će vam samo radost donijeti. Naročito mnogo razloga za sreću vas očekuje na planu ljubavnog života, a najviše zahvaljujući vašem partneru.

 

 

LAV

Tokom sedmice susrest ćete se sa nekim problemima, a ti problemi će najviše biti vezani uz poslovni život. Međutim, krajem sedmice vas čeka pravo malo iznenađenje ili bolje reći, prava mala ljubavna čarolija i trenutci koje ćete provesti u društvu svoje voljene osobe. Možda ćete tokom sedmice imati razloge za nervozu, ali zato kraj sedmice i vikend donosi velike razloge za sreću.

 

 

DJEVICA

Naredna sedmica će vam djelomično ispuniti očekivanja i planove. Kako stvari stoje, imat ćete vi tokom cijele radne sedmice neke manje poslovne problema, ali zato ljubavna situacija će biti gotovo savršena. Najsretniji dan iduće sedmice će vam biti petak, jer vas tada očekuje romantično iznenađenje, ali i novčani dobitak.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2