Horoskopski znakovi koji se VRAĆAJU BIVŠEM tijekom Mjesečevog trigona Venere od 01. januara 2022.

Horoskopski znakovi koji se VRAĆAJU BIVŠEM tijekom Mjesečevog trigona Venere od 01. januara 2022.

31 prosinca, 2021 0 By Admin

Ako se namjeravate vratiti s bivšim, postoji velika šansa da je bilo kakav prekid zbog kojeg su postali bivši samo dio dramatičnog načina života koji ste vas dvoje odabrali za sebe. Drugim riječima, sviđa vam se divlje i skicirano; Volite ne znati što dolazi i volite živčanu energiju koja dolazi s ovakvim kolebljivim stanjem uma.

Mjesečev trigon Venera ponovno okuplja ljude. Ljubavne veze dobivaju drugu priliku i rastavljeni parovi se ponovno okupljaju.

Cijeli proces raskida/podruživanja je i zamoran i pretjerano dramatičan. Uzima svoj danak uključenim stranama i priprema vas za život super uspona i krajnjih padova. Ako je ovo vrsta života u kojoj uživate, onda ste vjerojatno jedan od horoskopskih znakova navedenih u nastavku.

Za neke horoskopske znakove ponovno spajanje s bivšim zvuči kao pakao na kotačima; dok je ostalim horoskopskim znakovima to jedino što im je na umu.

Svoju dobru prosudbu skloni smo izbaciti kroz prozor u ovakvim vremenima, a ako tijekom tranzita poput Mjesečevog trigona Venera učini ono što mislimo da će učiniti, ponovno ćemo se vratiti u sedlo – s našim bivšim.

Horoskopski znakovi koji se vraćaju s bivšem tijekom Mjesečevog trigona Venere od 01. januara 2022.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Pređimo samo na stvar: kada kažemo “ponovo se okupimo s bivšim” govorimo o susretu, koji bi se mogao nazvati i spajanjem.

Nećete se vratiti zajedno s bivšim na trajnoj razini. Ne, sastaješ se s tom osobom radi…zabave.

Možda sebi govorite da postoji plemenitiji razlog za ovo druženje, ali istina je da s ovim bivšim želite imati vrlo malo posla izvan s… i ako se sjećate, s… je bio nečuven s tom osobom i bilo je točno onako kako ti se sviđa.

Ovo nije nešto što trenutno ne dobivate od nikoga, a vaš posljednji partner vam je dosadio u spavaćoj sobi. Postoji samo jedan razlog da se nađete s bivšim, a to je s…, zabava, smijeh i sloboda da odete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2