3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT DRASTIČNO POBOLJŠATI tijekom Jupitera u Ribama od 31. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT DRASTIČNO POBOLJŠATI tijekom Jupitera u Ribama od 31. decembra 2021.:

30 prosinca, 2021 0 By Admin

Ovaj će tranzit imati dubok učinak na naše odnose. Posebno na one koji imaju visoku razinu duhovnosti u sebi ili one koji imaju višu svrhu.

Promjenjivi znakovi općenito će naći veću naklonost tijekom ovog tranzita, a ako su povezani jedni s drugima, također bi bili još više pojačani.

Ovo je vrijeme da pustite prošlost i vjerujete u san koji imate o budućnosti jer Jupiter u Ribama nije samo ljubav, već i omogućavanje nemogućeg.

Jer nam također pomaže da shvatimo koliko je život besmislen bez ljubavi, posebno ljubavi Riba.

3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život drastično poboljšati tijekom Jupitera u Ribama od 31. decembra 2021.:

Riba (19. veljače – 20. ožujka)

Vi ćete više od bilo kojeg drugog znaka vidjeti veliko poboljšanje i promjenu tijekom nadolazećih mjeseci u vašim odnosima. Bilo da je vaš Sunčev znak u Ribama ili čak vašem Jupiteru.

Ove godine je sve o ljubavi i spajanju stvari za koje ste prije smatrali da su beznadne. Veliki dio ovoga je da će drugi osjećati više kako vi radite u odnosima, davanju, ljubavi, empatiji, pa čak i romantičnoj.

To znači da ne samo da će vaš partner ili budući partner imati dublje poštovanje i zahvalnost za vas. Već će vas moći voljeti na način koji vam je potreban, umjesto na načine koji su samo njima udobni.

Jupiter također ima tendenciju donositi obilje. Pa čak i čuda, stoga budite u potrazi za stvarima koje se naglo okreću nabolje tijekom prvih nekoliko mjeseci u godini.

Jupiter ne gubi vrijeme na poboljšanje naših života i odnosa kada prođe kroz njih. Pogotovo u ovom slučaju jer će proći kroz sve Ribe za samo nekoliko mjeseci.

Jedina stvar na koju biste se trebali pripremiti je zapravo da se život i ljubav brzo kreću tijekom 2022. To za vas može biti zajedničko useljenje, zaruke, zajednički život u inozemstvu jer Jupiter favorizira putovanja, pa čak i osnivanje ili proširenje obitelji.

Ovo je uistinu tranzit koji sve usklađuje vaš život s onim što uistinu zaslužujete i kao Ribe ne zaslužujete ništa više od bezuvjetne ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2