3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG za vrijeme Mjeseca u Vagi od 31. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG za vrijeme Mjeseca u Vagi od 31. decembra 2021.

30 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji prebole bivšeg za vrijeme Mjeseca u Vagi, nisu se odljubila preko noći. Bio je to proces koji je zahtijevao vrijeme i trud.

Jedna od stvari koje dobivamo iz tranzita kao što je Mjesec u Vagi je ideja da smislimo svoje živote.

Ravnoteža i utjecaj energije Vage igraju važnu ulogu u našem procesu ozdravljenja, a ako pronađemo točku porijekla gdje često počinje naša bol, shvatimo da leži u vezi iz prošlosti.

A to znači da je vrijeme da prebolimo nekoga, jer ako ne, ova vožnja roller coasterom mogla bi trajati cijeli život, a tko to želi? Ne ja, rekao je mačak.

Recimo to ovako, znaš da ćeš na kraju preboljeti ovu osobu, pa zašto ne skočiti u budućnost tog razmišljanja i jednostavno to učiniti? Mjesec u Vagi trenutno je vaša okosnica. Živac je na snazi, a vi imate snage donijeti odluku:

Da preboliš ovog bivšeg ili da ih častiš do kraja života kao bijedu kojoj si dao život. Tvoj izbor.

I tako, za neke znakove Zodijaka, vrijeme je. Taj bivši više ne igra dobru ulogu u vašem životu, a sada, zahvaljujući Mjesecu u Vagi, to prepoznajete kao istinu. Vrijeme je za iznošenje smeća, znakovi. Pomaknimo ovu stvar.

3 horoskopska znaka koji će preboljeti bivšeg za vrijeme Mjeseca u Vagi od 31. decembra 2021.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nikada zapravo ne prebolite bivšeg, a to vam može biti problematično. Umjesto da im oslobodite sjećanje, vi se čvrsto držite i mentalno ih premlaćujete svaki dan. Jednostavno se ne možete pustiti, a s Mjesecom u Vagi bit ćete u iskušenju da se jednom zauvijek riješite njegove prisutnosti u svom umu.

Ali hoćeš li to učiniti? Ne, držat ćeš se do kraja života. Iako vas je ta osoba očito odbila, ona će uvijek biti ‘ta’ za vas. Pametni ste pa shvaćate koliko je to samodestruktivno, no možda vam neće biti dovoljno da ovu osobu izvučete iz svog svijeta. Ono što trebate je ispuniti prazninu drugom osobom, kako biste zaboravili da je bivši ikada postojao.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2