3 horoskopska znaka koji NE ŽELE RAZGOVARATI O LJUBAVI za vrijeme Merkurovog trigona Urana 29. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji NE ŽELE RAZGOVARATI O LJUBAVI za vrijeme Merkurovog trigona Urana 29. decembra 2021.

28 prosinca, 2021 0 By Admin

Ovaj spoj ima veliki potencijal, u smislu načina na koji usmjeravamo svoju energiju, posebno ‘teme’ kojima se bavimo. Nije sve zanimljivo svakome, a neke teme, poput ljubavi, na primjer, nisu uvijek najlakše za pričati o.

Merkur trigon Uran može pojačati našu svijest, dovesti nas u kontakt s onim što nas zanima, ali nas također tjera da povučemo znakove za zaustavljanje kada znamo da jednostavno nismo u tome.

Ljubavni razgovor. Omogućiti da stvari funkcioniraju. Što je s ovim ili onim? Raditi. Djeca? Život. Ljubav. Stvari kojima smo svi opsjednuti i kad smo u gušti, to je samo još jedan dan. To su svakodnevne ‘stvari’ o kojima danas jednostavno ne želimo razgovarati. A ako je ‘ljubav’ na tom popisu, onda jednostavno NE?

Merkur Trigon Uran bi volio da uživamo u svojoj mentalnoj oštroumnosti na druge načine, na ovaj dan. Iako određeni horoskopski znakovi možda nisu u interesu očne jabučice, dubokog razgovora o ljubavi i smrti, oni svakako mogu biti u hobiju ili fantaziji po svom izboru.

Ovaj dan je za velike mozgove i fantastične mislioce. Možda ljubav, stres i intenzitet mogu uzeti slobodan dan. Barem nekoliko sati, ha?

3 horoskopska znaka koji ne žele razgovarati o ljubavi za vrijeme Merkurovog trigona Urana 29. decembra 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ako itko zna i uživa u dobrom tranzitu Merkur Trine Uran, to ste vi, Blizanci, ali ovdje zahtijevate kontrolu. To je vaš um i želite razmišljati o tome što vas čini sretnima. Budući da je vaša dužnost kao partnera pun ljubavi voditi onaj razgovor koji vaš partner toliko dugo želi, ovaj vas tranzit ometa i zaokuplja.

Ono što se može dogoditi je da će se od vas nešto očekivati ​​u vašem ljubavnom životu, a budući da niste shvatili znakove (jer ste potpuno u onome što VI želite, a ne u onome što ONI žele), može doći do svađe. .Što nije ono što ste htjeli od cijelog ovog dogovora. Samo vježbajte ljubaznost. Nasmiješite se i mahnite, dečki. Nasmiješi se i maši.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2