Tri horoskopska znaka koji če biti apsolutno odlučni da NE oproste svom bivšem tijekom Saturnovog kvadrata Jupitera od 29. decembra 2021.

Tri horoskopska znaka koji če biti apsolutno odlučni da NE oproste svom bivšem tijekom Saturnovog kvadrata Jupitera od 29. decembra 2021.

28 prosinca, 2021 0 By Admin

Oprost je precijenjen. Pogotovo kada se upustimo u uvjeravanje da je oprostiti nekome jedini način da se oslobodimo. To se, naravno, temelji na ideji što je popularna definicija ‘oprosta’, koja izgleda otprilike kao ‘otpuštanje osobe koja vas je povrijedila’.

Da je samo tako jednostavno. Oprost je, doista, veliki dar, ali ga se mora promatrati s gledišta kontrole; Opraštam ti jer ne želim nositi okolo apsolutno smeće kakav si ti. Opraštam ti jer ne želim imati ništa s tobom; Oslobađam te svakog prostora koji zauzimaš u mom srcu, umu, sjećanju i duši.

Tijekom Saturnovog kvadrata s Jupiterom, vidjet ćemo mnogo nezadovoljnih osjećaja. Za one koji osjećaju da su povrijeđeni, ovaj tranzit ih neće ispuniti veselim mislima o sretnom oproštenju i blagoslovljenom napretku; dovraga ne. Ovaj tranzit se odnosi na mužnju te mržnje za svu svoju vrijednost. Nažalost, ali istinito.

Oprostiti bivšem? Ha, nema šanse da se to dogodi. Zašto? Pa se mogu osjećati kao da su se izvukli? “Ne na mom satu, ne.”

Tri horoskopska znaka koji če biti apsolutno odlučni da NE oproste svom bivšem tijekom Saturnovog kvadrata Jupitera od 29. decembra 2021.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Oprostiti svom bivšem? Debela prilika. A tijekom Saturna u kvadratu s Jupiterom ta se debela šansa uopće pretvara u nikakvu šansu. Zašto oprostiti nekome tko te je povrijedio? Tvoj oprost im ne daje ništa posebno – ni u tvojim mislima, a dok si tamo, ne želiš ‘posebno’ ili ‘dobro’ za onu svoju bivšu.

Želio bi da trunu u paklu, ali ne voliš to govoriti naglas. Istina je da si povrijeđen. Ne, nije ni povrijeđeno, uništeni ste, uništeni i opljačkani. Osoba koja vam je tako strašno uništila život ne zaslužuje da bude oproštena. Neka trunu u vlastitom soku. Opraštanje nije vaš stil, niti će ikada biti. Saturn u kvadratu Jupiter samo podržava tu ideju za vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2