3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 27. decembra 2021. do 2. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 27. decembra 2021. do 2. januara 2022.

27 prosinca, 2021 0 By Admin

S obzirom da je godina na kraju, ovaj posljednji tjedan mogao bi biti klimav. Završeci su dovoljno teški, ali svi smo prošli kroz toliko toga u prošloj godini, i onu paklenu vožnju u godini koja je prethodila, fuj!

Ovakvi tjedni mogu donijeti melankoliju i pokoju suzu. Možda bi bilo najbolje pustiti suze da poteku kako bismo se mogli očistiti od svih negativnosti koje smo pokupili prije nego što uđemo u 2022.

Imamo Mjesec u Škorpionu, što baš i ne pomaže, a Mjesečev kvadrat Plutona poslužit će za pogoršanje svih negativnih osjećaja koje imamo. Svi znamo da će to proći, a ipak si ne možemo pomoći. Kao da postoji prostor za nas koji je stvoren isključivo za pohranjivanje našeg samosažaljenja.

Jedna stvar koja odgovara svima tijekom ovog tjedna je da je to privremeno, i svi to znamo, zbog čega je sada nekako lako osloboditi svoju emocionalnu prtljagu jer znamo da će proći.

Dakle, ako niste za zabavu, ostanite kod kuće i budite sretni. Ako niste za smijeh, onda se namrštite i učinite to na svoj način. Dugoročno gledano, mi smo samo ljudi i ne možemo biti život stranke svaki dan. U život!

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 27. decembra 2021. do 2. januara 2022.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Radit ćete što želite i to je zakon zemlje. Gotovo, kaput, gotovo. Ovaj tjedan vam je na rubu. Nemate namjeru slijediti stado i ako svi žele učiniti ovo ili ono. Dat ćete do znanja da ne želite ništa s tim.

Iako ovo baš i nije ono što čini težak tjedan, bit će težak za one koji su u vašem najbližem krugu. A opet, svatko tko vam je blizak zna vaša raspoloženja i vaše granice; a kada odlučite NE biti uključeni u središte-ali tjedna, onda to točno tako ide.

Nije vas briga što drugi misle; njihova percepcija o vama nije vaša stvar. Sve do čega vam je ovog tjedna stalo jest ostati vjeran sebi i kloniti se ‘događaja’ za koje niste zainteresirani.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2