Blizancima i OVOM znaku veza će doživjeti potpuni KRAH i PROPAST, a Ovnu i OVOM znaku LJUBAV ĆE ISPUNITI SRCA

Blizancima i OVOM znaku veza će doživjeti potpuni KRAH i PROPAST, a Ovnu i OVOM znaku LJUBAV ĆE ISPUNITI SRCA

27 prosinca, 2021 0 By Admin

BLIZANCI i RAK

Na ljubavnom planu kada je riječ u ovim zodijacima ne cvatu ruže u posljednje vrijeme. Položaj planeta ne odgovara za ljubav i ljubavne veze, te će mnogim pripadnicima ovih znakova veza doživjeti krah i propast.

Ovi zodijaci vole svoju slobodu i ne vole biti pod nečijom kontrolom. Međutim, od njih se traži da uvijek “polažu račune” gdje su, s kim su, što rade i slično.

Njima to strahovito smeta, jer ponavljamo, oni žele uživati svoju slobodu. Iako su oni prilično vjerni u vezama i ne upuštaju se često u tajne veze, ipak se ponekad dogodi i tako nešto.

Međutim, svaka provjera za njih je nepovjerenje, a kako spadaju u vjerne zodijake, oni to shvaćaju da im partner ne vjeruje ili ne vjeruje dovoljno.

S vremenom ih to toliko počne gušiti da jednostavno ne mogu opstati u takvim vezama i tada traže izlaz iz svega toga. Oni ne mogu biti sa nekim tko nema povjerenja u njih, ali ono što je činjenica da svatko voli znati gdje mu se partner kreće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo će iz mnoge veza u narednom periodu završiti kada u u pitanju ova dva znaka zodijaka. Srca će biti slomljena, jer veze neće završiti zbog nedostatka ljubavi, već zbog nedostatka nepovjerenja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2