3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 27. decembra do 2. janura 2022. – Netko će kraj ove godine PAMTITI ZAUVIJEK!

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 27. decembra do 2. janura 2022. – Netko će kraj ove godine PAMTITI ZAUVIJEK!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Od samog početka, ovaj tjedan obećava. Imamo Mjesec u Vagi, sekstil Mars u Strijelcu. T je dobar recept za osobnu snagu, izgradnju karaktera i pametno donošenje odluka.

Također imamo Vagu Mjesec Trigon Saturn u Vodenjaku, što nam daje svrhu i odlučnost da uspijemo, bez obzira na prepreke koje se postavljaju pred nas.

I dok ovaj tjedan ima svoju važnost, budući da se održava zadnjih nekoliko dana 2021. i prvih nekoliko dana 2022., nema razloga da ne možemo doživjeti na sve najbolje načine.

Neki od nas imaju slobodno, a neki su se vratili na posao, ali u svakom slučaju, tranziti nam idu u prilog i obećavaju optimalne rezultate za neke od horoskopskih znakova.

Dok smišljamo svoje novogodišnje odluke, čvrsto položimo svoju vjeru u našu sposobnost da sami sebi stvorimo bolji život.

Izađimo iz ove godine u komadu, a u sljedeću godinu sa snovima o ljubavi, miru i slozi.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan od 27. decembra do 2. janura 2022.:

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što će vam ovog tjedna biti vrlo očito jest količina iskušenja. Hrana, kupovina, alkohol i morat ćete reći “ne”. Tu tranziti stvarno rade za vas.

Ustrajnost karaktera je ono što se događa ovaj tjedan, i iako je ovo sezona uživanja, zaista postoji toliko toga što možete poduzeti prije nego što se počnete osjećati kao da je dovoljno.

Ne znaju svi kada stati, Rak, ali način samoodržanja će se pokrenuti jer, u stvari, cijenite svoje zdravlje i doista činite sve kako biste ušli u sljedeću godinu sa svojom najboljom igrom.

Ugodan vam tjedan u suzdržavanju od nevolja i znajte ovo: činite pravu stvar. Više snage tebi, Rak!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2