RAK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Zvijezde će vas voljeti tijekom cijele godine, a otkrivamo vam i kako!

RAK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Zvijezde će vas voljeti tijekom cijele godine, a otkrivamo vam i kako!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Raka. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za rak

Ljudi vas vjerojatno puno pitaju zašto ste tako raspoloženi, zar ne?! Budući da vama vlada brzi, emotivni mjesec, vaša raspoloženja rastu i dolje poput plime, čega se ne treba sramiti. Vrlo ste intuitivna, osjetljiva duša, Rak i obraćanje pažnje na mjesečeve ritmičke cikluse može vam pomoći da shvatite svoja promjenjiva raspoloženja. Na primjer, pun mjesec sredinom siječnja ugošćuje vaš osjetljivi znak. A vaš život u kući i kućanski problemi naglašavaju vašu potrebu za sigurnošću u tim područjima. Ako je vaša obiteljska dinamika ili ravnoteža posao/život sada isključena, to ćete stvarno osjetiti.

Nasuprot tome, mladi mjesec u vašem znaku pojavljuje se krajem lipnja (slučajno, početkom mjeseca vašeg rođendana) i daje vam potpuno novu perspektivu! Vi napredujete u ljetnim mjesecima, a pod ovim mladim mjesecom ćete saditi sjeme namjere (možda potajno) i planirati ih zalijevati i gledati kako rastu tijekom toplih mjeseci koji su pred vama. Sada se toliko toga treba radovati. Izađite iz svoje ljušture i uživajte u dobrim stvarima koje će vam uskoro doći.

 

Horoskop za ljubavne parove Rak

Sa svojim domaćim, tradicionalnim sklonostima, Rak, vjerojatno se možete svrstati u kategoriju pravog romantičara u duši. Apsolutno volite biti zaljubljeni i uložit ćete sve da stvari funkcioniraju (čak i kada niste u idealnoj vezi). Međutim, kada godina počne, Venera, božica ljubavi, retrogradna je u vrijednom Jarcu, pa bi ljubav mogla biti veći posao nego što ste očekivali. Ovo je vrijeme kada bi vam se lekcije koje ste trebali naučiti prvi put mogle vratiti. Ne možete se vratiti u prošlost, a žaljenje je sada moćna senzacija, nažalost.

Možete se radovati lakšem vremenu s više ljubavi u vašem partnerstvu kada romantična Venera nekoliko tjedana od sredine srpnja do sredine kolovoza provede vrijeme u vašem brižnom, osjetljivom znaku. Dok su noći zagrljene na kauču i duge šetnje plažom vaše omiljene aktivnosti, zaista ste sretni što ste zajedno.

Asteroid Juno povezan je s ispunjavanjem vaših potreba unutar vaše veze. Pa je vrlo znakovito da je Juno u emocionalnom srodnom vodenom znaku Riba od kraja travnja do kraja godine. Trebat ćete da vaš partner bude posebno osjetljiv na vaše potrebe pod tim utjecajem, kao i da pokaže suosjećanje i empatiju kada ste povrijeđeni. Romantika će biti visoko na vašem popisu, a srušiti se s nogu bilo bi nevjerojatno! I bonus bodovi ako vaš partner može intuitivno osjetiti kako se osjećate bez potrebe da vas pita.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2