LAV – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Zvijezde su na vašoj strani i usrećit će vas kao nikad!

LAV – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Zvijezde su na vašoj strani i usrećit će vas kao nikad!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Lava. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

 

Horoskop za lavove

Voliš kada su sve oči uprte u tebe, Lave. I trebao bi nastaviti dobivati ​​pažnju za kojom žudiš veći dio godine. Vaš vladar je veliko, smjelo, vruće sunce. Nije iznenađenje za nekoga tko se neprestano želi sunčati u svjetlu vlastite ljepote i postignuća! Kao i obično, kada godina počne, iskusit ćete zemaljsku energiju ambicioznog, uspješnog Jarca. To bi vam trebalo dati mnogo razloga da budete ponosni na sebe.

Mudri asteroid Pallas nije pod utjecajem vašeg odlazećeg znaka ove godine. Ali posjećuje vatreni znak Ovan od sredine veljače do kraja travnja, tako da ćete tražiti brzo rješenje za sve svoje probleme. Sada najbolje radite u ulozi vodstva ili potpuno sami. Posljednja stvar koju želite tijekom tog vremenskog okvira je da vam netko kaže što trebate učiniti!

Vaše omiljeno godišnje doba dolazi, naravno, krajem srpnja, kada se sunce vraća u vaš uzbudljiv znak nakon godinu dana putovanja. A vi se veselite proslavi rođendana u nekom trenutku u nadolazećem mjesecu. Vi ste život zabave, a vaše odlazno, razigrano raspoloženje pomaže vam da napravite popis pozivnica za svačije ljetne proslave.

Emocionalni mjesec dodaje ravnotežu sunčevom egu. A mladi mjesec u vatrenom znaku Strijelcu krajem studenog osvjetljava vašu petu kuću užitka i osigurava da je lunacija ispunjena zabavom i uživanjem. Međutim, također ćete biti pozvani da se pozabavite svojim odgovornostima tijekom igranja, što može biti užasno, ali vas također naučiti dobroj lekciji o određivanju prioriteta.

 

Horoskop za ljubavne parove Lav

Venera vlada vašim ljubavnim životom, a ona je retrogradna u vođenom Jarcu kada počinje 2022. Za vas, egocentrični Leo, to može značiti da morate gledati na uspjeh vašeg ljubavnog života. A ako ste u posljednje vrijeme imali više gubitaka nego pobjeda, to vas može jako bockati. Iskoristite ovo razdoblje razmišljanja da napravite promjene u svom stavu koje će vam omogućiti da budete uspješniji u nadolazećim mjesecima.

Venera nastavlja da na kraju provede vrijeme u vašem znaku oko šest tjedana počevši od sredine kolovoza, ulijevajući vašem ljubavnom životu istinsku toplinu i potragu za užicima. Sada, naravno, puno mislite na sebe, ali zašto ne biste? Šarmantni ste i samouvjereni te stoga iznimno poželjni, zbog čega bi se vaš partner trebao osjećati sretnim što je s vama, zar ne? Da, uglavnom. Ali ako pustite svu pažnju na vašu glavu, mogli bi se početi osjećati ignorirano. Budite sigurni da poštujete dvojnost kada ste u partnerstvu umjesto što sada obožavate svoju individualnost.

Sunce ulazi u Škorpiona pred kraj listopada, osvjetljavajući vašu četvrtu kuću kućnog života i sve što je s njom povezano. Trebat će malo truda, ali vaša veza može doživjeti ozbiljan rast sljedećih nekoliko tjedana. Iako se sada mogu doživjeti i završeci, oni otvaraju vrata novim počecima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2