BLIZANCI – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je da saznate SVE o 2022. godini!

BLIZANCI – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! Vrijeme je da saznate SVE o 2022. godini!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Blizanca. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Blizanci

Je li vrijeme da se ove godine više upoznamo s detaljima, Blizanci? Brzi Merkur, vaš vladar, utječe na to kako komunicirate, razmišljate, družite se, komunicirate s tehnologijom i razmjenjujete informacije. I zbog toga su Merkurovi retrogradni ciklusi koji se užasavaju posebno teški za vas. I dok ste u stanju razmišljati i promišljati kako se izvući iz većine zastoja retrogradnog ciklusa, svjesnost o tome kada jesu može vam pomoći da se unaprijed pripremite za sva potencijalna usporavanja. Ovogodišnja tri dosadna retrogradna razdoblja Merkura padaju između 14. siječnja i 3. veljače, 10. svibnja i 3. lipnja (koji vrijeme provodi u vašem znaku) te 9. rujna i 2. listopada.

Svoj solarni povratak slavite kada sunce putuje kroz vaš fleksibilan, svestrani znak od kraja svibnja do kraja lipnja, pozdravljajući doba godine kada se osjećate posebno sretni što ste živi. Bez obzira što ste prošli prošle godine, spremni ste za novi početak. Pa sretan vam rođendan, duhoviti i mentalno ambiciozni Blizanci! Sada možete uočiti stvari koje drugi ljudi jednostavno ignoriraju, što vam daje prednost i osobno i profesionalno. Svakako iskoristite svoju aktivnu, okretnu mentalnu sposobnost da uspijete izvan svojih najluđih snova tijekom ovog posebnog mjeseca!

Pallas, asteroid mudrosti, također može dati poseban uvid u vašu godinu. A dok putuje vašim pametnim znakom od početka srpnja do početka rujna, svoju snagu pronalazite u riječima. Govor i pisanje sada imaju poseban učinak jer ih možete koristiti za liječenje, uvjeravanje, prosvjetljenje ili zabavu. Ovo je posebno sjajno razdoblje za korištenje društvenih medija kao platforme za sve što želite da svijet zna. Ispričati svoju priču globalnoj publici sada mijenja život, ali slušanje je jednako vrijedno kao i pričanje.

 

Horoskop za ljubavne parove Blizanci

Ne treba zaboraviti: u vezi ste, pa bi automatski uvijek trebali misliti na svog partnera, zar ne?! Zapravo, ne, Blizanci. Za vaš pomalo raspršen i uvijek zauzet mozak, to baš i ne funkcionira tako. A kako 2022. počinje, Venera usmjerena na ljubav je retrogradna u ambicioznom zemaljskom znaku Jarcu. To bi moglo značiti probleme u karijeri koji zahtijevaju puno vašeg fokusa.

Iako bi ovo moglo biti turbulentno vrijeme za vašu vezu, možete to nadoknaditi od kraja svibnja do kraja lipnja, kada Venera posjećuje velikodušnog Bika, jedan od znakova kojim vlada i jedan od njezinih omiljenih položaja. Nakon što obasipate svog partnera darovima i pažnjom tijekom ovog tranzita koji voli luksuz, oni će (nadajmo se) zaboraviti sve na pomalo nemaran tretman koji ste im pružili na početku godine!

Još jedno korisno vrijeme za vašu vezu je kada se Venera kreće kroz uravnoteženu Vagu, drugi znak kojim vlada, od kraja rujna do kasnog listopada. Sada ima malo agresije od bilo koga od vas. To je savršeno vrijeme za rješavanje problema bez ljutnje ili svađa. Najvažnije je sada zapamtiti da biti zaljubljen znači biti dio tima, a ne natjecati se jedni protiv drugih kao pojedinci. Zaista oboje možete dobiti ono što želite sve dok ste spremni na kompromis.

Asteroid Vesta povezan je s problemima predanosti i vjernosti, a budući da je u partnerstvu s idealističkim Ribama od sredine studenog do kraja godine, vi ćete biti uključeni kada je riječ o tome da vaša veza funkcionira. I dok je ovo vrijedno divljenja, pazite da vas ne proždre. Biti kreativan i intuitivan najbolji su alati za uspjeh u vezi u ovom vremenskom okviru.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2