Horoskop BLISKE LJUBAVNE BUDUĆNOSTI – Ljubavne astro prognoze za sve znakove!

Horoskop BLISKE LJUBAVNE BUDUĆNOSTI – Ljubavne astro prognoze za sve znakove!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Period pred nama će donijeti mnoge promjene na ljubavnom planu u živote zodijaka. Neki će svoju ljubav okruniti najvećim mogućim činom, neki će svoju ljubav podići na viši nivo, a neke će ljubavi vjerojatno završiti i otići u nepovrat…

Zvijezde donose prognoze i slobodnim zodijacima i onima u vezi…

 

Period pred nama u bliskoj budućnosti  uzburkat će mnoge emocije zodijaka.

Tako će Ovan doći u period kada će osjećati veliku ljubomoru i unositi nemir u vezu. Dok će slobodni Ovnovi dobiti motivaciju za ljubavni život, početi više raditi na sebi i početi više izlaziti i upoznavati nova lica. Moguće su neke nove veze.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Jarac i Bik će podići svoj ljubavni život za razinu više. Vrijeme će rado provoditi sa partnerom, a to će uvelike utjecati na njihovo međusobno zbližavanje i na samu kvalitetu odnosa. Slobodnim Jarčevima i Bikovima se smješi ljubav, pa će tako već vrlo uskoro zaploviti u ljubavne veze, najvjerojatnije sa vodenim znakovima. Iako se sa njima ne slažu najbolje i nemaju velikih sličnosti, zvijezde predviđaju da će to biti skladne veze koje bi mogle biti na duže staze.

Ribe će biti vrlo neodlučne i unositi nervozu u ljubavni život. Osjećat će manjak motivacije i volje za ljubavni život, a i partnera. Dok će većina slobodnih Riba ostati i dalje slobodne, također zbog neodlučnosti i manjka motivacije.

Ribama trenutno paše situacija da su slobodne, jer su u fazi kada im sloboda godi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2