BIK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP  za 2022. godinu! – Horoskop otkriva baš SVE što će vam donijeti 2022. godina!

BIK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! – Horoskop otkriva baš SVE što će vam donijeti 2022. godina!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Bika. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

 

Horoskop Bik

Ove godine možete puno naučiti ako obratite pažnju, Bik. Vaša ljupka vladarica Venera, izvanredna božica ljubavi i novca, započinje svoju godinu retrogradno i u partnerstvu s drugim zemaljskim znakom ozbiljnim i ambicioznim Jarcem. Ova energija koja vas traži prema unutra odmah vas šalje u potragu prema gore. A vi ćete biti u potrazi za idealnom vezom i debelim bankovnim računom. Naravno, kao strpljivi Bik, znate da je za ove stvari potrebno vrijeme… Ali ako ne učinite prvi korak, nikada tamo nećete stići, a to je mjesto gdje vas usredotočena priroda Koze – čak i u retrogradnom stanju – daje poticaj trebate na kraju doći do vrha te planine 2022. Obratite veliku pozornost na ponavljajuće teme i ljude koji se ponovno pojavljuju u vašem životu nakon što ste neko vrijeme bili odsutni. Kad prošlost kuca sada, najbolje je slušati.

Slavite svoj solarni povratak između sredine travnja i kraja svibnja, Bik. A slavlje će ove godine biti veliko! Imate puno čemu se radovati tijekom mjeseca vašeg rođendana, uključujući i pomrčinu Sunca 30. travnja koja će donijeti nalet energije i entuzijazma u vaš život. Ovo će dodati osjećaj slavlja koji već proživljavate i predstavlja početak zanimljivih novih stvari na horizontu. Radujte se povećanom samopouzdanju koje dolazi s ovim solarnim događajem koji može pomoći da vaše ciljeve podignete na sljedeću razinu.

Zapamtite da Uran, planet pobune i eksperimentiranja, nastavlja svoje putovanje kroz vaš stabilan znak tijekom cijele godine. To vas izaziva da budete manje inhibirani i otvorenijeg uma. Ne prihvaćate uvijek ili ne uživate u naglim promjenama koje Uran obožava, pa vam ovo partnerstvo definitivno nije najdraže. Međutim, prolazak kroz neželjene promjene u različitim područjima vašeg života uzrokuje da rastete i dosegnete višu samosvijest koja se inače vjerojatno ne bi dogodila, a rast bilo koje vrste nikada nije loša stvar.

 

Horoskop za ljubavne parove Bik

Žudite za stabilnošću i sigurnošću u svojim ljubavnim odnosima, Bik, i to možda osjećate u najvećoj mjeri kada se Venera udruži s vašim stabilnim, sigurnim znakom krajem svibnja. Ovo je definitivno jedno od najboljih razdoblja u godini za vaš ljubavni život. Kada ste u svom elementu, super vam je lako davati i primati ljubav. Također ćete se osjećati lijepo, kao i privlačiti fizički lijepe kvalitete vašeg partnera… Pa bi pokazivanje svoje privlačnosti na slikama i objavama na društvenim mrežama sada mogla biti omiljena zabava.

Merkur doživljava svoj drugi retrogradni ciklus u godini kada se vraća u vaš znak 22. svibnja i ostaje tamo do sredine lipnja, donoseći sa sobom uobičajene kvarove tehnologije, tjeskobu, kašnjenja u putovanju i strašne pogrešne komunikacije. To bi moglo ozbiljno pokvariti sve planove za odmor ili čak samo način na koji razgovarate i ovisite jedno o drugome na dnevnoj bazi. Također budite spremni na to da će bivši iskočiti niotkuda u želji da sada izazovu probleme u vašoj vezi. Izbjegavajte donošenje važnih odluka o budućnosti tijekom ovog vremenskog okvira ako je ikako moguće.

Asteroid Juno predstavlja obvezu, brak, izdaju i nevjeru, a krajem travnja prelazi u vodene Ribe gdje će ostati do kraja godine. Sada sanjate o idealnom partnerstvu, a sve manje od završetka knjige priča moglo bi biti krajnje razočaravajuće. Oduprite se porivu da učinite sve i svašta kako biste zadovoljili svog partnera pod ovim utjecajem, Bika. Savršenstvo se ne može postići, a vaša bi težnja za njim mogla biti štetna tijekom druge polovice godine.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2