3 horoskopska znaka koji prestaju tražiti ljubav u drugima za vrijeme Sunčevog Trigon Mjeseca, 30. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji prestaju tražiti ljubav u drugima za vrijeme Sunčevog Trigon Mjeseca, 30. decembra 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Sve je to pozitivno razmišljanje i planovi za budućnost kada imamo Sunčev trigon Mjesec iznad sebe, posebno za tri horoskopska znaka koji prestaju tražiti ljubav u drugima tijekom Sunčevog trigona Mjeseca.

Ovo su dani kada razmišljamo o onome što smo proživjeli tijekom protekle godine. Dobra i loša vremena. Bez obzira što nam se dogodilo, nekako smo ojačali, a tome nitko ne može raspravljati.

Ako promatramo svoje ponašanje, mnogi od nas mogu pogledati živote provedene tražeći ljubav kod drugih ljudi. Kao da smo tjerani da neprestano želimo da nam druga osoba pruži ljubav koju osjećamo da nam je potrebna. Nama je šala kad mislimo da smo ljubavi naših života. To je za knjige o samopomoći, a ne za stvarnost, zar ne?

Pogrešno. Mi smo ljubav naših života. Mi smo ti koji se drže nas kroz gusto i tanko. Mi smo ti kojima se možemo obratiti kada vremena postanu teška. A mi smo ti koji svjedočimo cijeli svoj život.

Tražimo ljubav u drugima jer ne prepoznajemo ljubav u sebi i stoga stvaramo vakuum, mjesto koje se nikada ne može istinski popuniti. Pa ipak, tu smo, već smo na tom mjestu kad bismo to samo mogli tako vidjeti.

3 horoskopska znaka koji prestaju tražiti ljubav u drugima za vrijeme Sunčevog Trigon Mjeseca, 30. decembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ne volite biti sami i rijetko ste u životu provodili puno vremena bez partnera, međutim, oduvijek ste znali da u drugoj osobi nećete pronaći ono što vam treba, pogotovo ako je ta potreba ljubav. Naravno, naći ćete nešto poput ljubavi, i osjećat ćete se sjajno.

Ali vi ste previše pametni da biste trošili vrijeme tražeći kvalitete koje ne postoje. Sunčev trigon Mjesec vas stavlja u taj prostor u kojem se osjećate dovoljno dobro u sebi da ne stavljate teret potrebe na drugu osobu. Jeste li voljena osoba? Da, jesi, jako – ali tu ljubav ne tražiš u nekom drugom jer si pronašao najveću ljubav od svih njih: tebe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2