3 horoskopska znaka čiji BIVŠI ŽELI DRUGU PRILIKU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutona od 27. prosinca 2021.

3 horoskopska znaka čiji BIVŠI ŽELI DRUGU PRILIKU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutona od 27. prosinca 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čiji bivši želi drugu priliku za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutonu morat će shvatiti da stvari mogu funkcionirati kada pokušaju ponovno počevši od 27. prosinca 2021.

Ima onih koji vjeruju u drugu šansu, i onih koji se nikad ne osvrću. Teško je ne željeti drugu priliku, a još teže poželjeti tu priliku da se vratiš svom bivšem kad tvoj bivši ne želi ništa s tobom.

To se događa, i ako ste netko tko želi drugu priliku. i morat ćete se dobro potruditi da ga dobijete.

Mi griješimo u svojim životima, a ponekad smo s ljudima koji mogu svjedočiti našim pogreškama unaprijed i u središtu. Zapravo, pogreške koje činimo možda su završile slomom srca ili još gore, završetkom.

Da smo tada znali ono što znamo sada! I to je srž ove situacije. Mjesečeva opozicija Pluton dodiruje onaj dio našeg mozga gdje doživljavamo žaljenje, ali ne samo to: žudimo za drugom šansom, još jednom. Samo… molim te?

Mjesec nasuprot Plutona će vas držati u nedoumici. Do kraja ovog tranzita pomislit ćete da ste pravi djelić posla, a vaše samopouzdanje moglo bi srušiti nekoliko klinova…to bi vam moglo narušiti samopouzdanje kada se raspitujete o drugoj prilici, ali neka te to ne zaustavi.

Ako je to nešto što mislite da možete učiniti, i da će donijeti radost i vama i vašem bivšem, zašto onda ne biste to učinili? Život je za živjeti.

3 horoskopska znaka čiji bivši želi drugu priliku za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutona od 27. prosinca 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što želite i što ste spremni učiniti za ono što želite dvije su potpuno različite stvari. Želiš li se vratiti zajedno s bivšim? O, dovraga, da, ipak, oni je bio ljubav tvog života. Što god da vas je razdvojilo bila je loša vijest, ali vi više niste ta osoba.

Ili barem stalno govorite sebi. Mjesec nasuprot Plutona točno se sjeća što se dogodilo i lukavo vraća tu sumnju u vaš um. Dakle, želite drugu priliku, ali ste toliko ispunjeni sumnjom u sebe da mislite da ćete je upropastiti ako i pokušate.

Ono što možda činite je nenamjerno izbjegavanje odbijanja prije nego što se ono dogodi, jednostavno tako što čak ni ne pokušavate, što je, u osnovi, sve što stvarno želite učiniti. Samo učini to, Blizanci. Zašto ne?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2