3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za doček Nove godine 31. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za doček Nove godine 31. decembra 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Znate kako ima onih ljudi koji se odbijaju dobro zabaviti, a gdje god dođu predviđaju i projiciraju bijedu?

Pa to se ovdje neće dogoditi! Očekujemo jako sretan i doček nove godine, jer nas 31. prosinca 2021. ove godine dovodi u dodir s Mjesečevom energijom u Djevici, a to je ono što je u osnovi naše želje da budemo sretni na ovaj dan.

Dakle, u osnovi, imat ćemo stvarno sjajan dan ljubavi i sreće jer – želimo to na taj način, baš kao što su Backstreet Boysi rekli. A budući da imamo kozmičku potporu tranzita, možemo privući onoliko ljubavi koliko možemo podnijeti na ovaj dan.

Ako želite imati najbolji ljubavni život ove godine, onda imate sreće. Svemir je ovo postavio za vas, a mi se sa zahvalnošću i lukavim namigivanjem osvrćemo na svemir i tiho kažemo: “Hvala”.

3 horoskopska znaka koji će imati najbolji ljubavni život na staru godinu 31.. decembra 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovo je jedan od onih dana kada je sve VELIKO. Velike tajne, velika stabla, veliki snovi…a budući da ste Lav i veličina je upravo ono što volite, vaš će ljubavni život također biti velik. Velika sreća.

Veliko zajedništvo. Stara godine može biti nešto što slavite ili nešto što tolerirate, u svakom slučaju, ovaj dan, 31. prosinca 2021., otvorit će vam neka vrata, a ono što ćete primijetiti je da su stvari puno bolje nego što ste mislili.

Možda trebate odvojiti malo vremena da preispitate svoj ljubavni život, jer to obećava ovdje. Ovaj dan može biti onaj u kojem se vi i vaša voljena osoba popravljate i planirate ostatak vašeg zajedničkog života.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2