3 horoskopska znaka koji ČEZNU ZA SRETNIM DOMOM tijekom srednjeg neba u raku od 27. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji ČEZNU ZA SRETNIM DOMOM tijekom srednjeg neba u raku od 27. decembra 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Čeznete za sretnim domom tijekom Sredina neba u Raku jer uživate u idealima, a ideja o sretnom domu izgleda kao nešto iz sna, nešto čemu želite težiti. Druga strana priče je da je vaša ideja o sretnom domu vi, sami, udobno smješteni i radite ono što želite bez tuđe pomoći.

Ti si neovisna osoba, Rak, i voliš odvojiti vrijeme za razmišljanje, i voliš to raditi kod kuće, u svom sigurnom prostoru.

Povremeno se prepustite fantaziji i dopustite sebi da pomislite kako bi bilo lijepo imati nekog drugog uz sebe, ali istina je da ovo stvarno ne želite. Sve što želite je vaš siguran, lijep dom: nekoliko mačaka, psa ili dva, a možda i ribu u staklenoj zdjeli.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Ne samo da čeznete za sretnim domom, već ga i TREBATE. Sami niste dobri. Naravno, možete se brinuti o poslu kao šampion kada ste sami. Ali na kraju dana, želite biti s osobom ili ljudima koje volite; tvoja obitelj.

Kada se obiteljska dinamika naruši, klizite u dubok strah i nesigurnost. Sredina neba u Raku u određenoj mjeri ističe nesigurnost u vašem horoskopskom znaku i čini da se osjećate malo drhtavije nego inače kada je u pitanju vaša osjetljivost na pitanja doma.

Vi se uvijek prvi ispričate, dapače, toliko mrzite ideju sukoba među članovima obitelji da ćete zagristi metak i preuzeti svu krivnju ako morate. Sve što želite je sretan život u kući, a ako se itko može potruditi stvoriti takvo mjesto, to ste definitivno VI.

Stranice: 1 2