3 horoskopska znaka koji ČEZNU ZA SRETNIM DOMOM tijekom srednjeg neba u raku od 27. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji ČEZNU ZA SRETNIM DOMOM tijekom srednjeg neba u raku od 27. decembra 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji čeznu za sretnim domom, to najviše osjećaju, tijekom Sredina neba u Raku od 27. prosinca 2021.

Sretan dom. Je li to previše za tražiti? Ponekad se to sigurno tako osjeća. Nama ljudima zaista nije potrebno mnogo da bismo bili sretni. A sigurnost, ljubav i mjesto koje možemo nazvati domom, pa, to je otprilike onoliko koliko je na vrhu kad ste ljudsko biće.

Predstoji zanimljiv tranzit. Sredina neba u Raku.

Tranziti raka imaju način da izvuku čežnju u nama, a 27. prosinca neće biti ništa drugačije. A za neke horoskopske znakove čežnja za srećom u domu bit će sve o čemu mogu razmišljati.

Bilo da se nalazimo između faza u našem životu u kojima je potrebna promjena u domu. Ili nikada zapravo nismo imali prostora za sebe, sredina raja u Raku će mnoge od nas natjerati da čeznu za danom kada će sve biti dobro u našem svijetu i našem domu život je miran, ako ne i ispunjen blaženstvom.

3 horoskopska znaka koji čeznu za sretnim domom tijekom srednjeg neba u raku od 27. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je sve što želite i sve što ste ikada željeli. Također puno radite kada kažete ljudima da je to vaš glavni prioritet. Međutim, rijetko preuzimate odgovornost zašto se tako osjećate. Odnosno zašto vam se čini da nikada ne ispunite ovaj zahtjev. Obiteljski život za vas je uvijek bio nered.

Volite ideju velike, sretne obitelji, ali to češće sabotirate i ne preuzimate odgovornost za svoj doprinos. Ono što počinje izgledati je da mnogo više uživate u fantaziji sretnog doma nego u stvarnosti. A to je zato što ne volite preuzimati odgovornost za ulogu koju igrate u uništavanju vašeg sadašnjeg doma.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2