3 horoskopska znaka koji će OTIĆI OD PARTNERA tijekom Marsovog Sextila Saturna od 28. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će OTIĆI OD PARTNERA tijekom Marsovog Sextila Saturna od 28. decembra 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Do trenutka kada je osoba spremna otići od ljubavi, bolje ćete vjerovati da je osoba vidjela dovoljno negativnosti koje dolazi iz te veze da donese tu tešku odluku.

Nije lako – čak i tada, čak i nakon što znate što ta druga osoba donosi u vama ili pokazuje sebe, još uvijek može biti teško doslovno otići iz ljubavne veze.

Ako vam se takvo što događa upravo sada, to može biti zbog utjecaja Marsovog sekstila Saturna, koji nam istovremeno daje živaca da radimo teške stvari, dok nam daje zajedno valjane razloge zašto radimo ono što radimo. Ako trebamo otići iz veze, Marsov sekstil Saturn će nam dati snagu.

Za napuštanje osobe potrebna je hrabrost, ali ponekad se to mora učiniti. Svi znamo za nekoga tko ne bi trebao ostati u vezi, a mi sami možemo biti ta osoba.

Zapamtite ovo: život je kratak. Ne znamo koliko dugo imamo ovdje, stoga provedite vrijeme donoseći dobre odluke i ako morate…odšetajte da u miru živite ovaj dragocjeni i prekrasan život.

3 Horoskopska znaka koji se udaljuju od ljubavi tijekom Marsovog Sextila Saturna od 28. decembra 2021.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Dali ste sve što možete dati i sada osjećate da je dovoljno. Pokušali ste. Uložili ste sve od sebe u vezu koju sada vidite kao potpuni neuspjeh, a da ne spominjemo da vas izjeda živog.

Svi pokušaji koje ste učinili, sve iznimke koje ste napravili i sve naknade koje ste dali ovoj osobi samo zato što ste joj htjeli dati prednost sumnje. Više ne.

Postoji tranzit koji pojačava vašu potrebu da se udaljite, a zove se Marsov sekstilni Saturn. Ovo je jedan od onih trenutaka učini ili umri za vas; Inspiracija za hodanje je tu, ali sve što sada trebate je taj prvi korak. Na svoj znak, pripremite se…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2