3 horoskopska znaka koji će opet imati HRABROSTI PONOVO VOLJETI tijekom Mjeseca u Lavu od 26. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će opet imati HRABROSTI PONOVO VOLJETI tijekom Mjeseca u Lavu od 26. decembra 2021.

24 prosinca, 2021 0 By Admin

Kada je naš Mjesec u Lavu,  bit ćemo dovoljno sretni da ubiremo plodove ovog tranzita koji se u našim životima prikazuje kao hrabrost, živac i altruizam.

Ako je ikad bilo vrijeme da sami posegnete i ‘učinite pravu stvar’, u smislu ljubavi – onda je ovo vrijeme i trebamo udarati dok je željezo vruće.

Ljubav i ljubav prema nekome zahtijevaju povjerenje. To nije tako laka stvar, a kad nas je ljubav povrijedila u prošlosti, skloni smo to učiniti još težim za preuzimanje.

Voljeti nekoga znači da nam je potrebna hrabrost da budemo odgovorni. Voljeti nekoga znači pojaviti se umjesto njega,. Čak i kada nas to čini sporednim likom, a ne zvijezdom naše vlastite emisije.

Ovaj tranzit, Mjesec u Lavu, koncentrira se na vrstu hrabrosti koja nas inspirira da pokušamo ponovno, da vidimo budućnost ispunjenu potencijalom i da znamo da nas ljubav nije ostavila u mraku.

Možemo opet voljeti i ne moramo se toga bojati. Život je za živjeti, pa krenimo na to.

3 horoskopska znaka koji će opet imati hrabrosti ponovno voljeti tijekom Mjeseca u Lavu od 26. decembra 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Uvijek ste imali hrabrosti učiniti ono što se drugi boje učiniti, a mnogo puta se vaša hrabrost pokazala kao budalasta oholost. Nikad nisi vjerovao da možeš propasti, pogotovo u nečemu poput ljubavi, od svih stvari. Neuspjeh ti ne pristaje, Lave, jer o sebi misliš samo kao o apsolutnom pobjedniku.

Ipak, u prošlosti vas je ljubav povrijedila i to vas je odvratilo; ne želiš opet osjetiti tu bol i tako si se, na svoj način, povukao. Ipak, stvari izgledaju prazno u vašem životu bez ljubavi. A vi ste vi i svi, čini se da je sasvim prirodno da ostavite po strani ovaj stari problem i započnete novi, s nadom i idejom da imate sve što je potrebno za voli i budi voljen. Drugi krug: gore ste.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2