3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POPRAVLJA tijekom sunčanog sekstilnog Jupitera od 25. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POPRAVLJA tijekom sunčanog sekstilnog Jupitera od 25. decembra 2021.

24 prosinca, 2021 0 By Admin

Ljubavna sreća se poboljšava kada se potrudimo osigurati prostor za tu sreću.

Imat ćemo Sunce u sekstilnom Jupiteru, što, po prirodi ovog tranzitnih osobina, zahtijeva da napravimo mjesta za sebe kako bismo mogli definirati koje napore treba poduzeti i kako bismo trebali ići na održavanje te sreće zaljubljen.

Naša ljubavna sreća popravlja se kada se jasno vidimo, a ova vrsta jasnoće nam daje do znanja na čemu trebamo raditi, a što dobro funkcionira bez ikakve dodatne pomoći.

Kada se svijetu predstavimo kao samopouzdani, zajedno i sretni, postajemo magnetski za ljubav; svi nas žele. Ne mogu si pomoći jer ljudi ne mogu a da ne postanu privučeni ljudima koji nisu kraljevski nered.

E sad, ako STE kraljevski nered, što znači da kontinuirano samosabotirate s obogaćujuće niskim samopoštovanjem, onda možda čekate da vas drugi tranzit izbaci iz vaše ljušture.

Za sada, oni koji u svom srcu mogu pronaći mjesto za nadu, za ljubav prema sebi i za sretan život: Sunčev sekstil Jupiter može biti vrlo dobrodošao dodatak vašem sretnom životu.

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni život popravlja tijekom sunčanog sekstilnog Jupitera od 25. decembra 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaša ljubavna sreća se već neko vrijeme popravlja, jednostavno zato što ste imali dovoljno volje da joj pomognete. Shvatili ste da se sreća ne događa samo tako. Vi sami stvarate svoju sreću, a što se tiče vlastitog ljubavnog života, isto je.

Vi to ostvarujete. Kad su teška vremena, zaobilazite probleme i zajedno pronalazite rješenje.

Sunčev Sextile Jupiter omogućuje vam da vidite ishod prije vremena jer već imate kontrolu nad njim, a to je zato što ste prisutni; ne čekate samo promjene. Vi uzrokujete da se to promijeni, a vaš fokus je nepokolebljiv; stoga imate uspjeha.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2