OVAN – Velik i Opširan Godišnji Horoskop za 2022. godinu! – Saznajte baš SVE o 2022. godini!

OVAN – Velik i Opširan Godišnji Horoskop za 2022. godinu! – Saznajte baš SVE o 2022. godini!

25 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Ovna. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

Horoskop Ovan

Jeste li spremni da se život zahukta 2022. godine? Trebali biste osjećati toplinu vašeg brzog, snažnog planeta moći Marsa u paru sa srodnim vatrenim znakom Strijelcem, znakom avanture i optimizma, kako počinje 2022. Niste veliki planer, a spontane avanture u kojima uživate tijekom ovog nemirnog vremena mogu vas potaknuti da nastavite pronalaziti načine za diverzifikaciju svojih iskustava do kraja 2022. godine.

Slavite svoj solarni povratak dok sunce posjećuje vaš znak od sredine ožujka do sredine travnja. Stoga sretan rođendan hrabrom ratniku u vama! Do sada ćete moći osjetiti da ova godina nije kao prošla. U 2022. možete u potpunosti iskoristiti činjenicu da ste kardinalni vatreni znak koji je uvijek spreman za sve izazove koje život donosi. Vaš je red da pokažete svijetu da ste pravi moćni igrač.

Asteroid Chiron, ranjeni ratnik, i ove godine nastavlja putovati kroz vaš znak, izazivajući vas da poradite na svojim emocionalnim i duhovnim ranama. Ova energija čini vas vrlo neugodnim. Ali vam također nudi neke nevjerojatne mogućnosti da rastete kao osoba. Ta nepogrešiva ​​Ovnova vatra može se prigušiti, ali nikad sasvim ugasiti. A tijekom retrogradnog Chirona od sredine srpnja do kraja prosinca trebali biste prestati toliko podcjenjivati ​​sebe i početi prihvaćati prilike za duhovno iscjeljenje koje će vas vratiti u vaše samopouzdanje, nezaustavljivo ja.

 

 

Horoskop za parove u ljubavnoj vezi Ovan

Ljubav nije uvijek laka za vatreni znak poput vas, Ovan, ali jedno je sigurno… Teško da je dosadno! I 2022. neće biti ništa drugačija. Ljubavna, romantična Venera vlada vašim ljubavnim životom i zonama užitaka. Kako počinje 2022., kreće se neugodno retrogradno u zemaljskom znaku Jarca. Vaša veza sada ima koristi od njezine ciljane energije. Ali ozbiljnost ovog uparivanja mogla bi vas opteretiti i natjerati vas da preispitate svoju ili partnerovu razinu predanosti.

Božica ljubavi provodi gotovo tri vatrena tjedna svibnja u vašem agresivnom znaku. Međutim, u tom trenutku ljubav je spontana, hrabra i izravna. Kada nešto želite, idete na to bez obzira na to što vaš partner želi ili osjeća. Ovaj stav “prvi ja” mogao bi funkcionirati u drugim područjima vašeg života. Ali u vašoj je vezi bolje raditi na tome da ljubav vidite više kao dvosmjernu ulicu nego jednosmjernu uličnu utrku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sredinom kolovoza postoji pozitivan trigon Venera-Jupiter kojem se možete veseliti i koji vam može oduzeti mnogo briga vezanih za ljubav. Osjećate se sretnim što ste se našli i trebali biste privući mnogo dobrih stvari kao par. Osvojiti vikend, primiti novac koji niste očekivali i dobiti dobre vijesti o financijskom ugovoru samo su neke od sretnih mogućnosti koje bi se mogle dogoditi sada.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2