3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradne Venere od 25 decembra do 7. januara 2022.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradne Venere od 25 decembra do 7. januara 2022.

23 prosinca, 2021 0 By Admin

U prosincu 2021., Venera postaje retrogradna, svi ćemo razmišljati o našim ljubavnim životima i odnosima kako bismo mogli krenuti naprijed na novi način.

Međutim, ovisno o našem znaku i na koje kuće su pogođene, određuje kako će se to pokazati za nas.

To znači da ćemo se pitati što uistinu cijenimo, kako se osjećamo cijenjeno i tko tome najviše pridonosi.

Datum Venerinog ponovnog rođenja je 8. siječnja ove godine. Pa iako njezina retrogradnost neće biti dovršena do tog vremena, ona će se ponovno pojaviti u to vrijeme. To znači da možemo očekivati ​​nove početke i rast u našim odnosima tijekom tog vremena.

Najizazovniji dio njezine retrogradnosti bit će 24. prosinca, kada uspori kako bi započela ovu fazu do 7. siječnja.

Obratite pozornost na teme, razgovore i osjećaje u ovo vrijeme. Jer su svi oni dio šire slike, osobito ako se odnose na vrijednost, temelje i predanost.

Dodavanje zabavnog sastojka u mješavinu je konjunkcija Venera-Pluton i Saturn Uranov kvadrat koji se događa tijekom tog vremena, donoseći neočekivani intenzitet i događaje u to razdoblje.

Ali zapamtite, sve je to samo privremeno.

Jer ova retrogradnost uistinu nam pokazuje što će zapravo trajati zauvijek.

3 horoskopska znaka kojima se bivši vraća tijekom retrogradne Venere od 25 decembra do 7. januara 2022.

Rak(21. lipnja – 22. srpnja)

Retrogradni su poznati po tome što se bivši vraćaju u svoje živote, a iako to može biti i dobro i loše ovisno o situaciji, morate biti spremni da ova bude još bogatija nego inače. Venera daje sve od sebe.

Osjetit ćete koliko se osjećate cijenjeni od strane onih u vašem životu, posebno kroz dinamiku odnosa. Ali također će igrati veliku ulogu u svim tajnama koje imate u vašim vezama, sadašnjim i prošlim. To je zahvaljujući Capu koji se druži u vašoj sedmoj kući veza što tijekom retrogradnosti znači da će se stvari iz prošlosti pojaviti u izobilju, uključujući i bivše ljubavnike.

S tom vezom da se osjećate cijenjenim, možda ćete shvatiti da ste imali ciklus boravka s emocionalno nedostupnim ljudima, ili bi to moglo biti zato što vas bivši nije cijenio u jednom trenutku. Ipak, sada jesu, pa se vraćaju tražeći mogu li vratiti onoga koji je pobjegao.

S mjesecom u dragulju koji visi u vašoj dvanaestoj dok Venera okreće RX, to znači da postoji nešto u vašem životu što će se otkriti. To mogu biti osjećaji koje bivši ima prema vama ili čak osjećaji prema bivšem koje skrivate od trenutnog partnera. Nije strašno vrijeme da starom bivšem barem date vrijeme za razgovor, samo pazite da ne uskočite prebrzo, barem do prije 8. siječnja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2