3 horoskopska znaka čija će LJUBAVNA TUGA PRESTATI za vrijeme Mjeseca u Raku od 23. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka čija će LJUBAVNA TUGA PRESTATI za vrijeme Mjeseca u Raku od 23. decembra 2021.:

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Kada imamo Mjesec u Raku, imamo slomljena srca koja više ne mogu držati baklju za onoga tko je slomio to srce. Imamo ljude širom svijeta koji donose čvrstu odluku da prekinu tugu i ozbiljno započnu liječenje srca.

Mjesec u Raku može nam povećati plač, ali kako kažu, jedini put do toga je preko njega, a upravo o tome se radi u ovom tranzitu.

Proći kroz bol, a u svom srcu znati da je iscjeljenje izvedivo i dostižno. Za neke znakove ovo je bolno putovanje, iako postoji svjetlo na kraju ovog tunela, a upravo to nam Mjesec u Raku može pomoći vizualizirati i slijediti.

Nitko ne želi da njihova tuga traje,  želimo zatvaranje, kraj. Potrebna nam je sposobnost da idemo naprijed, a znamo da to možemo učiniti samo ako smo u potpunosti sposobni reći zbogom onome što uzrokuje bol u našim srcima. Mjesec u Raku može pomoći.

 

3 horoskopska znaka čija će ljubavna tuga prestati za vrijeme Mjeseca u Raku od 23. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

U tvom srcu je dugotrajna tuga i ona je postala dio tebe. Ponekad ni ne znaš da je tu, ali kad dođe pravo vrijeme — to se pokaže i još jednom klimneš starom prijatelju.

Odustala si davno; čak ni ne pokušavaš izliječiti, samo živiš s boli i rješavaš se.

Mjesec u Raku ima pomoć za vas ako je želite, Ovan. Bol u vašem srcu nastaje zbog topljenja. Jednostavno se mora odvojiti od vaše emocionalne veze s njim.

Počeli ste povezivati ​​svoj život s ovom boli, a to nije potrebno. Tu dolazi Mjesec u Raku da vam pokaže da nema ničeg plemenitog u mučenju sebe zbog prošlosti i ljudi koji su vas povrijedili.

Njihova je karma samo njihova i nije na vama da nosite teret njihovih nedjela. Dopustite sebi mir puštanja, uz pomoć Mjeseca u Raku.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2