3 horoskopska znaka čija će se TAJNA LJUBAV OTKRITI za vrijeme punog Mjeseca u Blizancima od 23. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka čija će se TAJNA LJUBAV OTKRITI za vrijeme punog Mjeseca u Blizancima od 23. decembra 2021.:

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Pun Mjesec u Blizancima, poznat i kao Hladni Mjesec ili Mjesec Duge noći, dolazi nam u najmračnijoj točki godine.

Ovo su vremena povlačenja; volimo se zavući u svoje male svjetove sada, gdje možemo praviti društvo sebi dok planiramo buduće mjesece.

Ovo je također vrijeme za otkrića. A to bi čak moglo značiti i veliko otkriće kada je ljubav u pitanju, a za tri horoskopska znaka tajna ljubav otkriva se.
Budući da je pred nama zimski solsticij, mnogi će horoskopski znakovi moći iskoristiti tu mračnu, zimsku energiju u svoju korist. Ovdje ostvarujemo svoje želje, a tu također i saznajemo određene stvari, poput onoga tko nas voli i gdje je ta osoba?

To je zabavni dio što mnogi od nas imaju tajnu ljubav.

Ili smo nekom drugom predmet naklonosti, ili ćemo tek dati do znanja ljudima da smo već duže vrijeme zaljubljeni u nekoga i da je sada vrijeme da im svima damo do znanja. Ovo je sezona za otkrivanje naših tajnih ljubavi. Kakva zabava!

3 horoskopska znaka čija će se tajna ljubav otkriva za vrijeme punog Mjeseca u Blizancima od 23. decembra 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nisi želio da itko zna kako se osjećaš u vezi s ‘tako i to’… Ali slučajno ti se događa da osjećaš jako puno zbog toga i toga. Pa iako si ovo prešutio, a ne ničiji posao, neko vrijeme, postoji nešto u vezi s punim Mjesecom u Blizancima zbog čega poželite odmah izaći s njim.

Postoji razlog zašto niste priznali da volite tako i tako na otvorenom. A to je zato što ne želite da fokus bude na vašem ljubavnom životu; barem ne očima drugih ljudi.

Imate odbojnost prema ovoj vrsti pažnje; nečiji ljubavni život treba biti privatan i ne iskorištavan. Moći ćete zadržati svoju privatnost, ali tijekom punog Mjeseca u Blizancima sigurno ćete izbaciti ime iz torbe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2