Danas počinje VLADAVINA JARCA i traje do 19. januara 2022. – Horoskop otkriva kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE!

Danas počinje VLADAVINA JARCA i traje do 19. januara 2022. – Horoskop otkriva kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE!

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Kraj je godine, a to znači da, dok ga spuštamo na niže u pripremi za novu godinu, također postavljamo svoje namjere za briljantno prekrasnu godinu koju želimo imati.

Uz Sunce u Jarcu, nitko se ne izvlači bez da se barem malo nadahne, a dobrota počinje 22. prosinca 2021. i traje do 19. siječnja 2022.

Uostalom, tijekom sezone Jarca dolazimo do nekih od naših najboljih ideja, i ne samo to; čini se da su naše ambicije ostvarive, vjerojatno prepune nade. Ako je ikada postojala sezona koja kaže: “Mi to možemo!”. Sada je, za vrijeme sunca Jarca.

I nitko od nas nije imun tijekom ove sezone. U mislima ćemo dobiti ‘bubu’ koja nam govori da radimo bolje i da je bolje raditi sjajna stvar.

Ponekad, na kraju godine, ljudi imaju tendenciju pasti u funk; lijenost je do neba i prevladava samozanemarivanje. Svi znamo da ne možemo ostati ovako, ali Sunce u Jarcu je ono koje nas tjera da znamo da moramo nastaviti i to ako se potrudimo.

Možemo dobiti točne rezultate koje želimo. Jarac donosi napor i trebat će nam veliki poticaj samo da se vratimo na posao.

Horoskop Sunce u Jarcu, prosinac 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Dobrodošli u plan. Osjetit ćete taj nalet energije Jarca duboko u svojoj duši tijekom tog vremena, a sve što možete vidjeti ispred sebe je kako će se vaš plan izvršiti.

Imate vizije budućnosti i sve one pokazuju ogroman uspjeh. Kako ćete tamo stići ovisit će o vama, ali ako se i dalje osjećate ovako samopouzdano i uzbuđeno u vezi sa životom, nećete moći pomoći nego sebi stvoriti uspjeh u bliskoj budućnosti.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Sunce u Jarcu je upravo ono što vam je trebalo da vam pruži onaj životni trzaj ‘pšenične trave’; ova sezona vam djeluje kao zdrava hrana, a to vam se sviđa. Zdravlje je uvijek vaša glavna briga, jer se volite prepustiti svim lošim i ukusnim stvarima koje vam život nudi.

Ova sezona za vas pokreće novi režim; želite biti zdravi i fit i ne vidite ništa što bi vam stajalo na putu. Vaša ‘ambicija’ ovdje je biti primjer blistavog zdravlja – i sigurno ste na putu.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Dosta je bilo i više nećete tolerirati ovu osrednju verziju ‘rada’.

Što god da ste radili zadnjih nekoliko mjeseci ili godina, sada je postalo nevažno; nemate pojma zašto ste uključeni u ono u što ste uključeni, a sve što znate je da želite promjenu — veliku, novčanu, fizičku, umjetničku, ambicioznu promjenu. Nastavi ovako razmišljati, Blizanci. Odvest će vas do mjesta gdje želite biti.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Proveli ste dovoljno vremena brinući se o pandemiji, boraveći unutra, maskirajući se i pokušavajući preživjeti. Sada si utrostručen i na točki si kad osjećaš da tvoj život prolazi pokraj tebe.

Sunce u Jarcu preuzima taj osjećaj i udvostručuje ga, pritišćući vas da budete zauzeti. Vaša aktivnost je ono što je potrebno; ne želite se osjećati kao živi mrtvaci koji sjedite u svojoj kući i ne radite ništa.

Želiš život. A to je plan: Život. Idi donesi malo!

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Držali ste se za nekoliko dobrih, čvrstih snova, a sada, sa Suncem u Jarcu na nebu, vjerujete da možete ostvariti neke od tih snova.

Bilo da se radi o tome da tuđi život učinite boljim, ili o tome da se samo malo pojačate u teretani.

Trenutno nemate mjesta sumnji ili pesimizmu. Do vrha je ili uopće ništa.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Daješ sve od sebe da stvari budu ‘sretne’, ali istina je da već dugo nisi bio sretan.

Sunce u Jarcu pojačava vaše osjećaje nade; ne voliš sebe kad se ovo osjećaš dolje na smetlištu, i stvarno uživaš u nadi i inspiraciji.

Kada inspiracija ipak dođe, kao što će biti za vrijeme Sunca u Jarcu, bit ćete sretniji i entuzijastičniji u pokušaju još jednom. Drži se, Djevice. Možeš to proći…i hoćeš.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2