3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU VEZE SA TOKSIČNIM PRIJATELJIMA od 24. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU VEZE SA TOKSIČNIM PRIJATELJIMA od 24. decembra 2021.

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Zahvaljujući astrologiji naletjet ćemo na jasnoću i ideju prioriteta. To znači da će ono što nam je najvažnije izbiti na površinu, a ono što je vrijedno puštanja pasti će na stranu.

Ovo je snažno, cerebralno vremensko razdoblje, koje će povećati našu mentalnu snagu, omogućujući nam da konačno vidimo tko je to u našim životima koji mora proći jer u svojim srcima znamo da se toliko toga događa.

U našim životima postoje oni prijatelji za koje smo se često pitali koji je smisao s njima, zašto su uopće u našim životima?

Čini se da donose samo njihovi problemi. Žale se da su nezahvalni, ne donose ništa vrijedno niti planiraju. Oni su samo ‘tamo’ i dovode sve dolje, ne dodaju ništa vrijedno i uvijek vas ostavljaju iscrpljenim. Zašto su oni u tvom životu?

Nema razloga, a zbog Mjesečevog sekstila Neptuna, ne samo da ćete vidjeti da je ‘prijateljstvo’ besmisleno, vidjet ćete da su otrovni i vrijedni da se od njih udaljite.

Ne donosi svatko svoju najbolju igru, ali kada je jedina igra koju donose negativnost, otrov i ubod u leđa, vrijeme je da ovu osobu pustite s popisa svojih prijatelja.

Vrijeme je da ih pustite, a nakon što to učinite, odmah ćete primijetiti koliko će vaš život biti manje otrovan.

 

3 horoskopska znaka koji prekidaju veze s toksičnim prijateljima od 24. decembra 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Kad izbaciš prijatelje iz svog života, činiš to grubo i sa stotinu psovki na njihovu glavu — stvarno si prilično ekstreman, Lave.

I, još jednom, donijet ćete onu izvršnu odluku da prekinete vezu s nekim.

Iako bi vaš stil bio grč da ih jednostavno pustite da odu, možda biste se htjeli suzdržati od uništavanja njihovog života, samo da biste pokazali da imate prednost.

Da, ova osoba je otrovna i treba ju izbjegavati, ali zašto bi dodatno otežavao problem time što je tako gadno-otpadni đavo?

Samo razgovarajte, prijeđite na stvar i recite zbogom na diplomatski način. Nema potrebe činiti da se ova osoba osjeća kao izmet jer jednostavno jeste. Samo, ‘zbogom’ i onda zatvori vrata.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2