3 horoskopska znaka koji VIŠE NE MOGU VOLJETI tijekom Uranovog kvadrata Saturna 24. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka koji VIŠE NE MOGU VOLJETI tijekom Uranovog kvadrata Saturna 24. decembra 2021.:

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Koliko ste se puta čuli kako naglas kažete: “To je to. Završio sam.”?

Svi to govorimo, i na nekoj razini vjerujemo da je to neka vrsta čarobne fraze koja bi zapravo mogla djelovati, samo da je… magija.

Ali “gotov sam” rijetko znači da je išta učinjeno. To, međutim, znači da smo jednostavno preumorni da prihvatimo da to nije učinjeno, a poduzimanje nečega u vezi toga moglo bi značiti još više posla za nas.

Uran Kvadrat Saturn dovodi u fokus te sukobljene unutarnje osjećaje. Njegova je priroda napetost, pritisak…i dodir negativne energije, također. Uranov kvadrat Saturn donosi sukob i potrebu za njegovim rješavanjem.

A, za neke, ideja da dignu ruke u zrak i izgovore rečenicu “Gotov sam” može biti prvi pravi korak ka priznanju da ‘ovo više ne funkcionira’.

Ono što također možete doživjeti tijekom ovog tranzita jest podrška vašoj odluci od strane prijatelja. Ako ste nesretni i osjećate da više ne možete voljeti razgovarajte sa svojim prijateljima o tome i pogledajte što oni imaju za reći o tome.

Ovo je dobro vrijeme za razmjenu ideja i saslušanje ljudi, plus, možda ćete dobiti vrijedan savjet ako se obratite brižnim stranama.

3 horoskopska znaka koji više ne mogu voljeti tijekom Uranovog kvadrata Saturna 24. decembra 2021.:

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Na isti način na koji se ovaj tranzit javlja vrlo rijetko, tako se događa i vaš osjećaj snage kada je u pitanju odbijanje partneru koji želi stvari koje jednostavno ne možete dati.

Oni žele, traže, trebaju, a vi osiguravate, ali počinjete trošiti svoje rezerve; jednostavno nemate dovoljno energije podnijeti svakodnevne zahtjeve ove osobe koja bi vam trebala biti ljubavnica.

Uranov kvadrat Saturn će se osjećati kao svrbež koji ne možete dohvatiti da ga počešete, a u to se pretvorio vaš ljubavni život. Sada je u trenutku kada bez obzira što radite ili koliko dajete, vaša osoba želi više, više, više. A ti? Ne možete više voljeti. Jednostavno si previše iscrpljen. Mora prestati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2