3 horoskopska znaka koji se BOJE PONOVO VOLJETI tijekom Merkur Trigon Urana od 23. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji se BOJE PONOVO VOLJETI tijekom Merkur Trigon Urana od 23. decembra 2021.

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Merkur Trigon Uran je prilično poticajan tranzit koji može potaknuti pojačanu intuiciju.

Kada jasno vidimo, donosimo bolje odluke i što više mudrosti stječemo, postajemo odvojeniji jer vidimo kraj, a čini se da kraj uvijek čini da prošlost i sadašnjost imaju smisla.

Ova nevezanost nam pomaže da budemo manje ovisni o drugima tijekom Merkur Trigon Uran, možda ne želimo dati svoja srca, znajući da je u redu zadržati ih za sebe.

To je ono što nam je od prvog dana rečeno da nekoga moramo voljeti, da moramo biti zaljubljeni u nekoga i da je ljubav prema drugoj osobi neka vrsta ljudskog iskustva s ciljem. Sve dok ne naiđemo na tranzit poput Merkura u trigonu Urana, što nam daje do znanja da to možemo učiniti i sami.

Mnogi ljudi uče iz svojih prošlih ljubavnih veza. Neki se odmah vraćaju u borbu za još ljubavnog mučenja, dok drugi oklijevaju prije nego što pohrle.

Merkur Trigon Uran izaziva to oklijevanje. I iako je to možda jednostavno ‘strah od ponovne ljubavi’, to nije baš loše mjesto. Nevezanost je zona bez srčanih bolova. Možda bismo svi trebali ponekad probati.

 

3 horoskopska znaka koji se boje ponovno voljeti tijekom Merkur Trigon Urana od 23. decembra 2021.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Bez obzira jeste li trenutno s nekim ili ne, ne osjećate se kao da to možete ‘opet učiniti’. Voljeti nekoga počinje vam se odraziti i mislite da ste možda zagrizli više nego što možete prožvakati. Cijela ova ljubavna stvar može biti više nego što zapravo želite.

Prije svega, od toga ne dobivate ništa. Čini se da je ljubav na početku divna stvar. A sada s Merkurom u trigonu Uranu počinje pokazivati ​​svoje prave boje, koje su svakodnevne, do smrti, ponavljajuće i dosadne. Ljubav ti je postala dosadna, bleda i bez ikakve privlačnosti.

Bojite se ponovno voljeti jer više ne želite biti razočarani. Dapače, cijelo vaše ljubavno iskustvo uvijek ima tendenciju završiti antiklimaksom, pa zašto se mučiti?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2