3 horoskopska znaka koji će POVRIJEDITI ONE KOJE VOLE tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 22. decembra

3 horoskopska znaka koji će POVRIJEDITI ONE KOJE VOLE tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 22. decembra

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Oduvijek smo znali da čim je ljubav uključena, postoji potencijal za bol ili slomljeno srce. Ovo također ide u oba smjera, što znači da čim mi sami imamo nečije srce.

Mi smo odgovorni za to srce. A kao što smo svi na teži način otkrili, pobrinuti se da srce drugog bude sigurno i zdravo nije uvijek tako lako kao što zvuči. Ponekad povrijedimo one koje volimo, i to uglavnom nenamjerno.

Mjesečev trigon Saturn donosi ideju ‘grijeha propusta’. Ono što se ovdje događa je da svojim voljenima ne kažemo nešto, istinu… Neku važnu informaciju, uskraćujemo tek toliko da ih zabrine. I htjeli mi njihovu brigu ili ne, ona može i bit će uzrokovana, a sve je to zbog činjenice da ne možemo reći što stvarno osjećamo.

Ponekad je najbolje pristupiti nekome izravno, s istinom. Ako vas nešto muči, u vezi vašeg partnera, onda bi bilo najbolje da ga suočite s tim i završite s tim. Ali zadržavanje i potiskivanje vitalnih informacija samo će na kraju povrijediti osobu koju liječite takvim dječjim rukavicama.

Istina će te osloboditi. Također će vam pomoći da brzo dođete do točke, što može poštedjeti vašu voljenu osobu dugotrajne boli.

3 horoskopska znaka koji će povrijediti one koje vole tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 22. decembra 2021.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Spremate se povrijediti nekoga koga volite. Učinit ćete to s hladnoćom. Bez riječi, samo povučen stav koji ovoj osobi govori da se povuče i ne traži objašnjenje. Ako ste ljuti na svog partnera ili na nekoga do koga vam je stalo, tu ljutnju možete podići na novu razinu.

Mjesečev trigon Saturn u vama donosi vrlo samozaštitnu stranu i možda ćete osjećati da je na vama da podijelite ono što vam je na umu, a ne nužno nešto što treba da bude vijest na naslovnoj stranici. Volite zadržati ljutnju za sebe i nije vas toliko briga kako to netko drugi tumači.

To je na njima, a ako odlučite biti funky raspoloženi, neka bude tako, neka se pozabave time jer prirodno pretpostavljate da će to jednako lako preboljeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2