3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom Marsovog trga Jupitera počevši od 22. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom Marsovog trga Jupitera počevši od 22. decembra 2021.

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Malo je lošeg u tranzitu poznatom kao Mars kvadrat Jupiter, jer je ovdje da nas ohrabri i omogući nam da vjerujemo u sebe.

Što bi uopće moglo biti loše u tome? Pa, kao prvo – posljedice. Za svaku akciju koju izvedemo postoji efekt leptira, što znači da je sve što radimo nekako uravnoteženo karmom. Možemo rasti u samopouzdanju, ali naša ljubav prema sebi može učiniti da se druga osoba osjeća manje važnom.

Ovo su dani kada se veze raspadaju; ne zbog svađa ili ozbiljnih nesuglasica, već zato što je jedna osoba u partnerstvu pronašla u sebi nešto za što se može držati cijeli život, a druga osoba to ne može podnijeti. Smiješno kako možemo postati ljubomorni na vlastito samopoštovanje.

Još je smiješnije pomisliti da bismo željeli da netko ima manje samopouzdanja ako želimo biti s njim.

I tako, Mars kvadrat Jupiter nam daje knjigu znanja i svi znamo što se događa ako tražimo znanje. Nalazimo ga, a ono što pronađemo možda neće uvijek zadovoljiti nas, ili one oko nas. Tog dana ćemo shvatiti da nam je bolje sami, te tako pokrećemo mehanizam rastakanja unutar veze.

3 horoskopska znaka čija će se ljubavna veza raspasti tijekom Marsovog trga Jupitera počevši od 22. decembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ono što će vam se pojaviti tijekom ovog Mars kvadat Jupitera je ideja da stojite na svom mjestu jer znate da ste u pravu.

Vi i vaš partner već ste razgovarali o tome, i iako se rezultat ove vrste svađe nije pretvorio u sukobe šakama, stvorio je dinamiku koja bi potencijalno mogla okončati cijelu vezu.

To je cijela stvar; ponekad nije potrebno puno da se otkrije nešto što kao da potajno čeka da se razotkri.

I vaša veza može biti na liniji za takvu vrstu uništenja. Ono što je također vrlo ‘ti’ je ideja da nećete odustati.

Da, u pravu ste što god da je tema i nemate namjeru povući se. Vaš partner ima izbor, a to je vjerovati u vas ili ga odvesti negdje drugdje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2